ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Μπούστα για Σ.Τσιτσιπά – Ν.Τζόκοβιτς: «Πάντα κάνει ότι πονάει όταν έχει πρόβλημα στο court»

Κ.Μπούστα για Σ.Τσιτσιπά – Ν.Τζόκοβιτς: «Πάντα κάνει ότι πονάει όταν έχει πρόβλημα στο court»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Roland Garros τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος δέχθηκε… επίθεση από τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Ο Ισπανός δεν φάνηκε να… πείθεται ιδιαίτερα από τις ενοχλήσεις που είχε ο Σέρβος, μολονότι κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρξαν αμφιβολίες ακόμα και κατά πόσο μπορεί να ολοκληρώσει το παιχνίδι. Τελικά, ο Τζόκοβιτς κέρδισε με 3-1 σετ…

Η ήττα έφερε και το ξέσπασμα του Καρένιο Μπούστα, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Τζόκοβιτς κάνει ότι πονάει κάθε φορά που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο court!

«Τα τελευταία χρόνια το κάνει πάντα όταν έχει προβλήματα στο court. Δεν ξέρω, μπορεί να είναι η πίεση και πρέπει να το κάνει. Έπαιζε, όμως, κανονικά, έτσι δεν είναι; Δεν ξέρω αν πραγματικά πονούσε ή ήταν ψυχολογικό. Ρωτήστε τον» τόνισε φανερά ενοχλημένος ο Ισπανός.

Ο Τζόκοβιτς αποτελεί το μεγάλο εμπόδιο του Στέφανου Τσιτσιπά στον δρόμο για τον τελικό του Roland Garros!

Ο Έλληνας τενίστας έχει ήδη γράψει ιστορία καθώς βρίσκεται για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Grand Slam του Παρισιού, ωστόσο η συμμετοχή στον τελικό αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση.

Να θυμίσουμε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή (9/10) και θα ξεκινήσει στις 14:00 ή στις 17:00 (δεν έχει ακόμα οριστεί).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.