ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Miami Open: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Σ.Τσιτσιπάς – Ήττα με 2-1 από τον Χ.Χούρκατς

Miami Open: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Σ.Τσιτσιπάς – Ήττα με 2-1 από τον Χ.Χούρκατς

Σε οδυνηρό αποκλεισμό οδηγήθηκε ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Χούμπερτ Χούρκατς για τα προημιτελικά του Miami Open.

Με το «καλημέρα» στο ματς ο Στέφανος ξεκίνησε με μπρέικ στο σερβίς του Πολωνού και έκανε το 2-0 με απίθανα σερβίς στέλνοντας το μήνυμα στον αντίπαλο του. Ο Τσιτσιπάς έχασε την πρώτη ευκαιρία να τελειώσει το σετ όταν στο τρίτο γκέιμ προηγήθηκε 40-15, αλλά τελικά έχασε πέντε μπρέικ πόιντ και γκέιμ με τον Χούρκατς να απειλεί με τη σειρά του με μπρέικ αμέσως μετά, αλλά και στο 3-2, ωστόσο ο Στέφανος κράτησε το σερβίς του. Κι αφού έκανε το 4-2, στα επόμενα δύο γκέιμ έκανε ότι ήθελε τον Χούρκατς φτάνοντας εύκολα στο 1-0.

Κι ενώ το δεύτερο σετ ξεκίνησε επίσης ιδανικά με τον Τσιτσιπά να κάνει πάλι μπρέικ και να φτάνει στο 2-0, η συνέχεια ήταν διαφορετική. Ο Τσιτσιπάς στο τρίτο γκέιμ είχε διπλό μπρέικ πόιντ, αλλά σε εκείνο το σημείο ο Πολωνός ανέβασε τρομερά την απόδοση του με αποτέλεσμα όχι μόνο να σώσει το μπρέικ, αλλά να ισοφαρίσει σε 2-2 και να ξεκινήσει ένα τρομερό σερί φτάνοντας στην επικράτηση με 6-3.

Έτσι όλα κρίθηκαν στο τρίτο σετ όπου ο Τσιτσιπάς εμφανώς κουρασμένος (και εκνευρισμένος) στο 5ο γκέιμ προηγήθηκε με 40-0, αλλά ο Χούρκατς έκανε το μπρέικ καταφέρνοντας να κρατήσει αυτό το πλεονέκτημα ως το τέλος καθώς πήρε το σετ με 6-4 και την πρόκριση για τον ημιτελικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.