ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σάλος στο Roland Garros – Χειροπέδες σε τενίστρια μετά το τέλος του αγώνα της

Σάλος στο Roland Garros – Χειροπέδες σε τενίστρια μετά το τέλος του αγώνα της

Άδοξο τέλος είχε το Roland Garros Ρωσίδα τενίστρια Γιάνα Σιζίκοβα, καθώς μετά τον αγώνα της στο διπλό Γυναικών συνελήφθη από τις Αρχές, όπως ανέφερε κατ΄ αποκλειστικότητα η Le Parisien.

Η Σιζίκοβα, με παρτενέρ την Εκατερίνα Αλεξαντρόβα, είχε μόλις ηττηθεί στα δύο σετ (1-6, 1-6) στο Porte d΄Auteuil από το δίδυμο των Άιλα Τομλιάνοβιτς, Στορμ Ντάνιελς.

Το Νούμερο 101 στην παγκόσμια κατάταξη του Διπλού βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας που ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο από την εισαγγελία του Παρισιού για «οργανωμένη απάτη συμμοριών», καθώς κι «ενεργητική και παθητική αθλητική διαφθορά», όπως αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα Die Welt.

https://www.instagram.com/p/COhhQabgYtF/?utm_source=ig_embed

Οι υποψίες των ερευνητών σχετίζονται με το πέμπτο γκέιμ του δεύτερου σετ στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης του 2020, όταν με παρτενέρ την Αμερικανίδα Μάντισον Μπρενγκλ τότε έχασαν από τις Ρουμάνες Αντρέεα Μίτου και Πατρίσια Μαρία Τιγκ.

Ο αγώνας έληξε με 2-0 (7-6, 6-4) υπέρ του ρουμανικού διδύμου, στη νίκη του οποίου στοιχηματίστηκαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Σε εκείνο το παιχνίδι, η Γιάνα Σιζίκοβα είχε υποπέσει, δύο φορές, σε διπλό λάθος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.