ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Roland Garros: «Λύγισε» ένα βήμα πριν τον τελικό η Μαρία Σάκκαρη

Roland Garros: «Λύγισε» ένα βήμα πριν τον τελικό η Μαρία Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε μία κατάθεση ψυχής στο γήπεδο, όμως δεν τα κατάφερε απέναντι Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα και ηττήθηκε με 2-1 και έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό του Roland Garros.

Η Μαρία Σάκκαρη έφτασε έναν πόντο μακριά από την παρθενική της πρόκριση σε τελικό Grand Slam διοργάνωσης, όμως στο τέλος έφυγε με την πίκρα της ηττημένης από το Philippe Chatrier, γνωρίζοντας την ήττα από την “εφτάψυχη” Τσέχα τενίστρια.

Τόσο κοντά, αλλά και τόσο μακριά ταυτόχρονα. Η 25χρονη Ελληνίδα είχε match point στο 3-5 του 3ου set, όμως δεν κατάφερε να το αξιοποιήσει, ενώ λίγες στιγμές αργότερα δέχθηκε break όταν χρειάστηκε να σερβίρει για την πρόκριση (4-5).

Τελικά, μετά από 3 ώρες και 18 λεπτά σπουδαίας μάχης, η Μαρία ηττήθηκε από τη Νο33 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη της WTA με 7-5, 4-6, 9-7 και αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι, αλλά με μεγάλη δόση πίκρας, τη διοργάνωση στο Παρίσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κρεϊτσίκοβα θα αντιμετωπίσει την Παβλιουντσένκοβα στον τελικό του Roland Garros το Σάββατο στις 16:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.