ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Άνετη πρόκριση της Μαρίας Σάκκαρη στον 2ο γύρο του Australian Open (βίντεο)

Η Μαρία Σάκκαρη με 38 winners πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Γιουάν και συνεχίζει στη Μελβούρνη

Άνετη πρόκριση της Μαρίας Σάκκαρη στον 2ο γύρο του Australian Open (βίντεο)

Η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να περάσει χωρίς απώλεια σετ το πρώτο εμπόδιο στο Australian Open.

Η Ελληνίδα αθλήτρια νίκησε την Κινέζα Γιου Γιουάν με 2-0 σετ (6-1, 6-4) παίζοντας επιθετικά και στον δεύτερο γύρο θα παίξει με την 17χρονη Ρωσίδα Nτιάνα Σνάιντερ, η οποία ήρθε στο κυρίως ταμπλό από τα προκριματικά και κέρδισε στον πρώτο γύρο την Σλοβάκα Κούτσοβα με 7-6, 7-5.

Η Μαρία μετά το πρώτο game ήταν καταιγιστική. Πήρε έξι συνεχόμενα, παίζοντας εξαιρετικά με το μπάκχαντ και βγάζοντας πολλούς winner (14 στο πρώτο σετ), για να κάνει το 1-0 σε 35 λεπτά.

Στο δεύτερο η Γιουάν της έβαλε δύσκολα κάνοντας μπρέικ, αλλά από 3-1 η Μαρία επέστρεψε και έφτασε στη νίκη.

Η Σάκκαρη έπαιξε πολύ επιθετικά, βγάζοντας 38 winners (13 μόλις η Γιουάν που είχε και 21 αβίαστα), εκπληκτικά μεγάλος αριθμός σε ματς δύο σετ (και το ένα να τελειώνει με 6-1), ενώ λογικά από τον τρόπο παιχνιδιού της έκανε και 28 αβίαστα λάθη. Και το θετικό είναι πως αν και βρέθηκε πίσω με break στο δεύτερο σετ, είχε την υπομονή και αλλάζοντας λίγα χτυπήματα, γύρισε το μομέντουμ και έφτασε στην πρόκριση.

Η Μαρία είχε επίσης 3 άσους, αλλά και το εκπληκτικό 87% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο σερβίς (20/23).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.