ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Formula 1: Ο Σ.Πέρεζ νικητής στο Grand Prix της Σιγκαπούρης

Ήταν η τέταρτη νίκη της καριέρας σε Grand Prix για τον Μεξικανό πιλότο

Formula 1: Ο Σ.Πέρεζ νικητής στο Grand Prix της Σιγκαπούρης

Ο Σέρχιο Πέρεζ αναδείχθηκε νικητής του Grand Prix της Formula 1 στη Σινγκαπούρη, αφήνοντας δεύτερο τον Λεκλέρκ και τρίτο τον Σάινθ.

Ο Μεξικανός πέρασε στην εκκίνηση τον Λέκλερ και έκτοτε άντεξε μέχρι το τέλος, σε έναν… περιπετειώδη αγώνα που τα είχε όλα, καθώς ξεκίνησε με περισσότερη από μία ώρα καθυστέρηση λόγω βροχής.

Ο Μεξικανός οδηγός της Red Bull ξεκίνησε καλύτερα, προσπέρασε τον poleman Λεκλέρ στην εκκίνηση και πέρασε στην πρώτη θέση, ενώ έκτοτε δεν κοίταξε πίσω του.

Ο Πέρεζ έβαλε τέλος στις πέντε σερί νίκες του Μαξ Φερστάπεν με Red Bull στα τελευταία ισάριθμα γκραν πρι, αν και ο Ολλανδός συνεχίζει να προηγείται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο Φερστάπεν, o οποίος κατέλαβε την 7η θέση, έχασε έτσι την ευκαιρία να «σφραγίσει» από σήμερα και τον φετινό τίτλο. Χρειαζόταν να πάρει τη νίκη, αλλά και 22β. περισσότερους από τον Λεκλέρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την πεντάδα έκλεισαν οι δύο McLaren των Λάντο Νόρις και Ντάνιελ Ρικιάρντο, παίρνοντας την 4η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών από την Alpine – που εγκατέλειψε με πρόβλημα στον κινητήρα και στα δύο της μονοθέσια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.