ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Γ.Σεβδικάλης: «Με χτύπησε τρένο και έχασα και τα δύο μου πόδια – Πλήρωσα και αποζημίωση»

«Είναι πολύ επικίνδυνα εκεί γιατί δεν υπάρχει μέριμνα»

Γ.Σεβδικάλης: «Με χτύπησε τρένο και έχασα και τα δύο μου πόδια – Πλήρωσα και αποζημίωση»

Ο γνωστός Παραολυμπιονίκης Γιάννης Σεβδικαλής παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αποκάλυψε πως έγινε το σοκαριστικό ατύχημα με το τρένο που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει και τα δύο του τα πόδια. 

«Ήταν το 2012 στο Γκάζι στην Ιερά Οδό και Κωνσταντινουπόλεως. Είναι πολύ επικίνδυνα εκεί γιατί δεν υπάρχει μέριμνα. Ήταν μία διάβαση με ελλιπή ορατότητα, μία διάβαση που δεν υπήρχε σήμανση, ούτε ήχος, ούτε φύλακας, το τρένο δεν κόρναρε… Εγώ δεν αντιλήφθηκα το τρένο, κοίταξα δεξιά και αριστερά και ξαφνικά το τρένο ήταν αριστερά μου. Με χτύπησε μετωπικά. Με παίρνει από κάτω, ήμουν πεζός. Με πήγε 20 μέτρα. Εκείνη τη μέρα δεν ήμουν στη δουλειά, είχα βγει έξω χωρίς να έχω πιει. Δε μπορούσα να αντιδράσω», αποκάλυψε ο αθλητής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Σοφία Κουρτίδου μάλιστα ανέφερε ότι ο αθλητής έπρεπε να πληρώσει 400 ευρώ για την καθυστέρηση του τρένου στον προορισμό και πώς ακόμα προσπαθεί να πάρει την αποζημίωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.