ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μαρία Σάκκαρη: «Ο κόσμος ξεχνάει γρήγορα όσα έχουμε καταφέρει με τον Στέφανο Τσιτσιπά»

«Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει δυο παίκτες στο Top 5 της παγκόσμιας κατάταξης»

Μαρία Σάκκαρη: «Ο κόσμος ξεχνάει γρήγορα όσα έχουμε καταφέρει με τον Στέφανο Τσιτσιπά»

Η Μαρία Σάκκαρη εξέφρασε τα παράπονά της για τη σκληρή αντιμετώπιση που έχει δεχτεί η ίδια και ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τους Έλληνες φιλάθλους.

Η Μαρία Σάκκαρη αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Γουαδαλαχάρα για το WTA Finals και στη καθιερωμένη συνέντευξη τύπου κλήθηκε να σχολιάσει τη συμμετοχή της στη διοργάνωση.

«Όλες οι κοπέλες που είμαστε εδώ είμαστε ενθουσιασμένες, γιατί για να είσαι σ’ αυτό το τουρνουά σημαίνει πως είχες μια καλή χρονιά. Το να είμαι εδώ για άλλη μια χρονιά, είναι μια πολύ καλή επιβράβευση για τις καλές σεζόν που κάνω. Προσωπικά, είμαι πολύ ενθουσιασμένη που σε μια τόσο μπερδεμένη σεζόν κατάφερα να πάρω το εισιτήριο γι’ αυτό το τουρνουά. Δεν έχει σημασία τι θα συμβεί στο τουρνουά, το ότι παίξω με τις καλύτερες παίκτριες του tour είναι ήδη κάτι απίθανο», είπε η Σάκκαρη.

Εν συνεχεία μίλησε για την απίστευτη πρόοδο του ελληνικού τένις και εξέφρασε και τα παράπονά της:

«Είναι μια μοναδική και ξεχωριστή ευκαιρία για τους παίκτες που θα αγωνιστούν σ’ αυτό το τουρνουά. Είμαι ενθουσιασμένη για την Ελλάδα, γιατί είναι μια μικρή χώρα, που έχει όμως δυο μεγάλους παίκτες. Πιθανότατα θα είμαστε στις κορυφαίες θέσεις του ταμπλό αν εγώ και ο Στέφανος διατηρηθούμε τόσο ψηλά στην κατάταξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εφόσον συμβεί αυτό, θα είναι ξεχωριστό για τη χώρα μας. Θέλω ο κόσμος να θυμάται αυτή τη στιγμή, επειδή πολλές φορές γίνεται πολύ αυστηρός με εμένα και με τον Στέφανο. Χάσαμε τους τελικούς που παίξαμε πριν λίγες εβδομάδες και ο κόσμος ξέχασε αμέσως πόσα έχουμε πετύχει. Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει δυο παίκτες στο Top 5 της παγκόσμιας κατάταξης. Το είχατε ποτέ φανταστεί αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.