ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ν.Τζόκοβιτς: Το μυστήριο με το ρόφημα που πήρε σε αγώνα με τον Σ.Τσιτσιπά – «Μη μιλάτε» λέει η σύζυγός του (βίντεο)

Νέα ερωτήματα για τον Σέρβο τενίστα μετά το «μαγικό φίλτρο» που πήρε στο Wimbledon

Ν.Τζόκοβιτς: Το μυστήριο με το ρόφημα που πήρε σε αγώνα με τον Σ.Τσιτσιπά – «Μη μιλάτε» λέει η σύζυγός του (βίντεο)

Κατά τη διάρκεια του αγώνα του Νόβακ Τζόκοβιτς εναντίον του Στέφανου Τσιτσιπά στον ημιτελικό του Paris Masters το Σάββατο, αρκετοί ήταν αυτοί που απόρησαν με το «μυστηριώδες ρόφημα» που του έφτιαξε υπό άκρα μυστικότητα ο φυσιοθεραπευτής του.

Στο βίντεο φαίνονται συνεργάτες του Νόβακ Τζόκοβιτς να παρασκευάζουν ένα συμπλήρωμα σε υγρή μορφή με τον έναν εξ αυτών να δίνει την εντύπωση ότι προσπαθεί να κρύψει από την κάμερα τις κινήσεις του έτερου συνεργάτη του Σέρβου τενίστα.

«Μπορεί κάποιος που γνωρίζει τένις να μου εξηγήσει τι συμβαίνει εδώ και γιατί γίνεται με αυτόν τον τρόπο; Μου φαίνεται εκπληκτικά ύποπτο» έγραψε στο Twitter ο δημοσιογράφος που ανήρτησε το σχετικό βίντεο.

Ο ίδιος, μάλιστα, αναρωτήθηκε πώς δεν έχει τεθεί το ερώτημα και άλλη φορά δεδομένου ότι ο Τζόκοβιτς έχει χαρακτηρίσει «μαγικό φίλτρο» το σκεύασμα που έλαβε κατά τη διάρκεια αγώνα στο Wimbledon.

Θέση στο ζήτημα πήρε η σύζυγος του Τζόκοβιτς, Γελένα, όταν άλλος χρήστης του Twitter κάλεσε τον Σέρβο τενίστα να τοποθετηθεί δημοσίως και να δώσει απαντήσεις για όσα σενάρια κυκλοφορούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα μιλήσει όταν είναι έτοιμος να μιλήσει. Όλη αυτή η ανοησία να μιλάνε ορισμένοι άνθρωποι για ό,τι δεν είναι έτοιμοι επειδή άλλοι είναι ανυπόμονοι, είναι παράλογο. Σωπάστε. Κοιτάξτε περισσότερο τους εαυτούς σας. Δεν είναι όλα ύποπτα όσα βλέπετε. Θα μπορούσε να είναι κάτι ιδιωτικό. Δεν επιτρέπεται αυτό;» έγραψε η σύζυγος του Τζόκοβιτς χωρίς να δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.