ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ο Ν.Τζόκοβιτς «λύγισε» τον Σ.Τσιτσιπά στον τελικό του Astana Open

Ο Τζόκοβιτς κατέκτησε τον 90ό τίτλο του

Ο Ν.Τζόκοβιτς «λύγισε» τον Σ.Τσιτσιπά στον τελικό του Astana Open

Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς διότι βρήκε μπροστά του ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν καθολικά ανώτερος και με 2-0 σετ (6-3, 6-4) κατέκτησε το ATP 500 της Αστάνα.

Ο θρύλος «Νόλε» έγραψε ιστορία, καθώς με τον σημερινό τίτλο έφτασε συνολικά τους 90 στη μυθική καριέρα του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Τζόκοβιτς έχασε μόνο 3 πόντους στο σερβίς του στο πρώτο σετ και τρεις στον δεύτερο, για να φτάσει στον τρίτο συνεχόμενο τίτλο του στο Tour και την 16η σερί νίκη του.

Από την άλλη πλευρά, ο Τσιτσιπάς έχει ρεκόρ 9-14 πλέον σε τελικούς και την Δευτέρα θα βρεθεί στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή είναι η 9η ήττα σε 9 τελικούς για τον Τσιτσιπά σε ATP 500 και η 9η (σε 9) σε τελικούς απέναντι στους Big-3 (Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Φέντερερ). Ο Σέρβος παράλληλα προκρίθηκε στο ATP Finals.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.