ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εμφανίστηκε στο Ρολάν Γκαρός με ένα… αυτοκόλλητο-μαγνήτη στο στήθος (φωτό-βίντεο)

Ο Σέρβος φημίζεται για τις... περίεργες μεθόδους του ώστε να παραμένει στο υψηλότερο επίπεδο

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εμφανίστηκε στο Ρολάν Γκαρός με ένα… αυτοκόλλητο-μαγνήτη στο στήθος (φωτό-βίντεο)

Τι ακριβώς ήταν αυτό το αντικείμενο που έμοιαζε με μέταλλο και ήταν κολλημένο με ταινία στο στήθος του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Ρολάν Γκαρός; Ο διάσημος τενίστας ρωτήθηκε σχετικά με αυτό αλλά δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση.

Κατά τη διάρκεια της αλλαγής μεταξύ του τέλους του πρώτου σετ και της έναρξης του δεύτερου κατά τη νίκη του 22 φορές πρωταθλητή Grand Slam με 7-6 (2), 6-0, 6-3 επί του Marton Fucsovics στο Roland Garros το βράδυ της Τετάρτης, ο Τζόκοβιτς άλλαξε την μπλούζα του.

Τίποτα το ασυνήθιστο εκεί, ειδικά μετά από ένα σετ που κράτησε 1 1/2 ώρα. Να τι ήταν ασυνήθιστο: οι κάμερες έκανα ζουμ σε κάποιο αντικείμενο που ήταν τοποθετημένο ακριβώς στη μέση του στήθους του Τζόκοβιτς.

«Όταν ήμουν παιδί μού άρεσε πολύ ο Iron Man, γι’ αυτό προσπαθώ να μιμηθώ τον Iron Man. Η ομάδα μου παραδίδει μια απίστευτα αποτελεσματική νανοτεχνολογία που με βοηθά να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο, οπότε αυτό είναι το μεγαλύτερο μυστικό της καριέρας μου», είπε ο Τζόκοβιτς. «Αν δεν ήταν αυτό, πιθανότατα δεν θα καθόμουν εδώ», ανέφερε ο τενίστας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.