Προκλητικός και πάλι ο Σ.Τσιτσιπάς: Πέταξε το μπαλάκι στον πατέρα του και αποδοκιμάστηκε (βίντεο)

Προκλητική για ακόμα μια φορά η συμπεριφορά του Στέφανου Τσιτσιπά προς την κερκίδα

Προκλητικός και πάλι ο Σ.Τσιτσιπάς: Πέταξε το μπαλάκι στον πατέρα του και αποδοκιμάστηκε (βίντεο)

Εκτός ορίων βγήκε για ακόμα μια φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στον αγώνα εναντίον του Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Έλληνας τενίστας φαινόταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τον τρόπο που εξελισσόταν ο αγώνας και κάποια στιγμή γύρισε και ξέσπασε στους γονείς του που βρίσκονταν στην κερκίδα, πετώντας τους ένα μπαλάκι, για να σταματήσουν να του μιλάνε και να του δίνουν οδηγίες.

«Φύγε από το γήπεδο»

Πριν από μερικές εβδομάδες, σε διάρκεια αγώνα με τον Ντένις Νόβακ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέσπασε ξανά εναντίον του πατέρα του.

Ο Έλληνας τενίστας μπήκε στη μάχη στο Indoor τουρνουά, Erste Bank, της Βιέννης και αντιμετωπίζοντας τον Αυστριακό, νούμερο 155 της Παγκόσμιας Κατάταξης, Ντένις Νόβακ.

Όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν στο ξεκίνημα του πρώτου σετ και ειδικότερα όταν ο 24χρονος δέχθηκε break ήρθε το ξέσπασμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είσαι μ*****ς» είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς προς τον πατέρα του, στον οποίο στη συνέχεια είπε «φύγε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.