ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρουμανία: Κηδεύτηκε η Ρούξι Ντουμιτρέσκου – «Θα ζει για πάντα στις καρδιές των θαυμαστών» (φωτο) 

«Ο Θεός να βάλει την ψυχή σου σε ένα φωτεινό μέρος»

Ρουμανία: Κηδεύτηκε η Ρούξι Ντουμιτρέσκου – «Θα ζει για πάντα στις καρδιές των θαυμαστών» (φωτο) 

Η Ρούξι Ντουμιτρέσκου πέθανε σε ηλικία 46 ετών, από ανακοπή καρδιάς, βυθίζοντας στο πένθος την φίλαθλη Ελλάδα και ειδικά τους φίλους του βόλεϊ.

Η κηδεία της τελέστηκε στην πόλη Γκόβορα της Ρουμανίας, όπου ήταν και η γενέτειρά της. Οικογένεια, φίλοι και συγγενείς ήταν εκεί, καθώς και τα παιδιά απ’ την ακαδημία βόλεϊ που προπονούσε.

Ο καιρός ήταν βροχερός, ενώ δίπλα στη φωτογραφία της υπήρχε μια μπάλα του αθλήματος που λάτρεψε και υπηρέτησε στα υψηλότερα στάνταρ. Φυσικά εκεί ήταν και οι φανέλες που τίμησε.

Η Ρουμάνικη Ομοσπονδία βόλεϊ στην ανάρτησή της, τονίζει μεταξύ άλλων:

«Θα κρατήσουμε τη Ρούξι στην καρδιά μας για πάντα. Θα ζει για πάντα στις καρδιές των θαυμαστών, στις καρδιές όλων όσων τη γνώρισαν. Αυτό το Σαββατοκύριακο, σε όλους τους αγώνες βόλεϊ στη Ρουμανία, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Ruxandra Dumitrescu.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντίο Ρούξι! Ο Θεός να βάλει την ψυχή σου σε ένα φωτεινό μέρος!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.