ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σ.Τσιτσιπάς: Πέρασε στα προημιτελικά του διπλού του European Open μαζί με τον αδερφό του

Οι «Tsitsibros» νίκησαν με 2-0 σετ (7-6, 7-6) τους Μιγκέλ Άνχελ Ρέγες – Βαρέλα και Νταβίδ Ερνάντεθ Βέγα

Σ.Τσιτσιπάς: Πέρασε στα προημιτελικά του διπλού του European Open μαζί με τον αδερφό του

Καλή αρχή έκαναν τα αδέρφια Τσιτσιπά στο διπλό των ανδρών του τουρνουά τένις European Cup στο Βέλγιο. Οι «Tsitsibros» πέρασαν στην προημιτελική φάση νικώντας με 2-0 σετ (7-6, 7-6) τους Μιγκέλ Άνχελ Ρέγες – Βαρέλα και Νταβίδ Ερνάντεθ Βέγα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι ο Πέτρος Τσιτσιπάς έπειτα από πολλές παρουσίες σε τουρνουά διπλών τα τελευταία χρόνια, αλλά και στο πλαίσιο των αγώνων τους στο Davis Cup με την Εθνική Ελλάδας έχουν αναπτύξει εξαιρετική χημεία, ενώ έχουν βελτιώσει και τις τοποθετήσεις τους μέσα στο court.

Με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται ολοένα και πιο ανταγωνιστικοί κι αυτό φάνηκε και στο ματς με τους Ρέγες – Βαρέλα και Βέγκα Ερνάντεθ. Παράλληλα, το τεράστιο ταλέντο του Στέφανου Τσιτσιπά είναι εκεί για να κάνει τη διαφορά στα δύσκολα.

Έτσι, με υπομονή κι επιμονή κατάφεραν να πάρουν το πρώτο σετ παίζοντας αρκετά καλά. Στο δεύτερο, οι αντίπαλοί τους αντέδρασαν κι έμοιαζε θέμα χρόνου να ισοφαρίσουν, αλλά οι Έλληνες τενίστες δεν το έβαλαν κάτω κι έφτασαν στην κατάκτηση του σετ και της νίκης,

ενώ στις εξέδρες ήταν και η Πάουλα Μπαντόσα, η αγαπημένη του Στέφανου, που βρίσκεται κι εκείνη στην Αμβέρσα. Τώρα, στους «8» θα παίξουν είτε με τους Νο4 του ταμπλό, Μίντελκουπ και Αντρέας Μις, είτε με τους Ζιζού Μπεργκς και Τιμπό Κόλσον.

Στο μεταξύ, να σημειώσουμε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί και στο μονό του τουρνουά, όντας στην κορυφή του ταμπλό, επιστρέφοντας έπειτα από έξι χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρεμιέρα του θα γίνει πιθανότατα την Πέμπτη (19/10), περιμένοντας τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ντόμινικ Στρίκερ και Μπόυτικ φαν ντε Ζάντσχουλπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.