ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σκοποβολή: Στον τελικό του προεδρικού κυπέλλου ISSF 2022 η Άννα Κορακάκη

Η χρυσή Ολυμπιονίκης της σκοποβολής προκρίθηκε στον τελικό στο Κάιρο και θα διεκδικήσει μετάλλιο

Σκοποβολή: Στον τελικό του προεδρικού κυπέλλου ISSF 2022 η Άννα Κορακάκη

Την πρόκριση στον τελικό του Προεδρικού Κυπέλλου ISSF 2022, που διεξάγεται στο Κάιρο, εξασφάλισε η Αννα Κορακάκη στο σπορ πιστόλι 25μ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της σκοποβολής, μετά την χθεσινή (30/11) πρώτη θέση στις βολές ακριβείας, σημείωσε σήμερα (1/12) επίδοση 290/300 στις βολές ταχύτητας και, με συνολικό σκορ 586/600 κατετάγη τρίτη στον προκριματικό, πίσω από τη Γαλλίδα Καμίλ Γεντρζεγέβσκι (588/600) και την Ουγγαρέζα Βερόνικα Μαγιόρ (587/600).

Ιδια επίδοση με την Κορακάκη σημείωσε η Τεχ Σιου Χονγκ από τη Σινγκαπούρη, η οποία πέρασε ως τέταρτη με ένα λιγότερο κεντρικό δεκάρι (20 έναντι 21 της Ελληνίδας Ολυμπιονίκη).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τελικός στο σπορ πριστόλι διεξάγεται στο απόγευμα του Σαββάτου (3/12, 16:15), ενώ αύριο Παρασκευή (2/12) η Κορακάκη θα αγωνιστεί στον ημιτελικό του αεροβόλου πιστολιού 10μ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.