ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τομάλα γιατί πλήγωσες τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ; – Ακόμα περιμένει την καλλονή ο Γερμανός τενίστας

To παράπονο του Γερμανού

Τομάλα γιατί πλήγωσες τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ; – Ακόμα περιμένει την καλλονή ο Γερμανός τενίστας

Ο Γερμανός τενίστας που είναι πλέον στο Νο2 του κόσμου στις 3 Ιουνίου εγκατέλειψε πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι τον αγώνα του με τον Ράφα Ναδάλ αφού τραυματίστηκε στον αστράγαλο και χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Εκείνη την περίοδο η εκλεκτή της καρδιάς του, η παρουσιάστρια και μοντέλο, Σοφία Τομάλα είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Πάρο και αρκέστηκε να στείλει δημόσιο μήνυμα στον Σάσα για τον τραυματισμό του.

«Η καρδιά μου έγινε χίλια κομμάτια όταν είδα το ατύχημα. Ο αθλητισμός μπορεί να είναι τόσο απίστευτα σκληρός. Τώρα εστιάζουμε στο να γίνεις καλά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», έγραψε στο μήνυμα της.

Την απογοήτευση του που δεν είχε δίπλα του , σε μια τόσο δύσκολη στιγμή όσο αυτή του τραυματισμού του στο Roland Garros, την κοπέλα του Σοφία Τομάλα εξέφρασε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Η απουσία της ενόχλησε τον Γερμανό τενίστα όπως τόνισε ο ίδιος σε συνέντευξη του στην Bild.

«Σε αυτή την φάση, θέλεις έχεις δίπλα σου τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο. Οπότε ήταν απογοητευτικό για μένα που δεν ήρθε η Σοφία. Αλλά έτσι είναι η δουλειά της. Ο πατέρας και η μητέρα μου ήταν όμως εκεί», είπε ο Σάσα.

Βέβαια θα προτιμούσε δίπλα του να έχει…αυτήν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.