ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

United Cup: Η Μ.Τρεβιζάν «λύγισε» τη Μ.Σάκκαρη και έδωσε το προβάδισμα στην Ιταλία

H Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να ολοκληρώσει μία τρομερή ανατροπή απέναντι στην Μαρτίνα Τρεβιζάν

United Cup: Η Μ.Τρεβιζάν «λύγισε» τη Μ.Σάκκαρη και έδωσε το προβάδισμα στην Ιταλία

Η Μαρτίνα Τρεβιζάν έκανε την υπέρβαση και πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στην Μαρία Σάκκαρη (2-1 σετ). Έκανε το 1-0 η Ιταλία κόντρα στην Ελλάδα στα ημιτελικά του United Cup που γίνονται στο Σίδνεϊ.

Η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε με την… πλάτη στον τοιχο κόντρα στην Μαρτίνα Τρεβιζάν, εκνευρίστηκε, δάκρυσε, αντεπιτέθηκε, τα έδωσε όλα για να φτάσει στην ανατροπή, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1 σετ από την Ιταλίδα αντίπαλο της στα ημιτελικά του United Cup.

H Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε από το 3-6, 0-2, πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της απέναντι σε μια τρομερή Τρεβισάν, η Ιταλίδα παίκτρια όμως βρέθηκε σε μεγάλη ημέρα, κατάφερε να επικρατήσει σε περισσότερο από 3 ώρες με 6-3, 6-7 (4), 7-5 κι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της.

Δεδομένου πως τα μεγάλα “όπλα” της Ελλάδας στο τουρνουά είναι η Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς (ήταν αήττητοι στην 1η φάση του United Cup) στο Περθ, η Ιταλία απόκτησε ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για τη συνέχεια της σειράς των ημιτελικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.