ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Κοκκίνισε» η πλατεία Συντάγματος από οπαδούς του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα (φώτο – βίντεο)

«Κοκκίνισε» η πλατεία Συντάγματος από οπαδούς του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα (φώτο – βίντεο)

Κάτι σαν «πάρτι» έστησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα στο Σύνταγμα, λίγες ώρες πριν το μεταξύ τους ματς στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Φίλαθλοι των δύο ομάδων, συγκεντρώθηκαν στα σκαλιά της πλατείας, απέναντι από τη Βουλή, άναψαν φωτοβολίδες και φώναξαν συνθήματα υπέρ των ομάδων τους.

Οι οπαδοί της ελληνικής ομάδας συναντήθηκαν με οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα, στην πλατεία Συντάγματος και κατευθύνθηκαν από κοινού προς τους σταθμούς του ΗΣΑΠ.

Με τελικό προορισμό το Καραϊσκάκη για το αποψινό μεγάλο ματς του Champions League.


Τα δύο σωματεία είναι «αδελφοποιημένα» όπως και οι οπαδοί των δύο συλλόγων.

Αυτή την ώρα η κυκλοφορία πέριξ της πλατείας Συντάγματος έχει διακοπεί.
Ήδη από τις 15:30 τα οχήματα που έρχονταν από τη Βασιλίσσης Σοφίας και τη Σταδίου, αλλά και από την Συγγρού, δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν την Πλατεία.Καθώς η Αστυνομία έχει κλείσει τους δρόμους ώστε να προστατέψει τη συγκέντρωση των οπαδών.

Δείτε τα χαρακτηριστικά βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.