ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ολυμπιακός-Μαρσέιγ 1-0: «Με το δεξί» οι ερυθρόλευκοι στο Τσάμπιονς Λιγκ (βίντεο)

Ολυμπιακός-Μαρσέιγ 1-0: «Με το δεξί» οι ερυθρόλευκοι στο Τσάμπιονς Λιγκ (βίντεο)

Ο σοβαρός Ολυμπιακός έκανε νικηφόρα πρεμιέρα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κερδίζοντας 1-0 την Μαρσέιγ.

Από το 2014 όταν και είχε επικρατήσει στο Γ. Καραϊσκάκης της Ατλέτικος Μαδρίτης έψαχνε μια νίκη σε πρεμιέρα ομίλων του Champions League ο Ολυμπιακός, κι ο Φαραώ των ερυθρόλευκων, Αχμέντ Χασάν ήταν αυτός που τους οδήγησε στον θρίαμβο επί της φιλόδοξης Μαρσέιγ.

«’Ηρθαμε για να κερδίσουμε…», είχε πει με αποφασιστικότητα χθες ο προπονητής της γαλλικής ομάδας Αντρέ Βίλας Μπόας, αλλά οι Φωκαείς μάλλον δεν τα είχαν υπολογίσει σωστά. Και σίγουρα δεν περίμεναν ότι θα τα έβρισκαν τόσο σκούρα από τους ερυθρόλευκους και ειδικά από ένα δικό τους παιδί, τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Ολυμπιακός αφού στο πρώτο ημίχρονο διάβασε τον αγώνα και κράτησε δυνάμεις, στο δεύτερο ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος κι ο πολύπειρος Γάλλος με κλέψιμο στο 90’+1′ (!!!) και μία ακόμη ασίστ έδωσε έτοιμο γκολ στον Χασάν για το τελικό 1-0… Η 5η νίκη σε 7 ματς του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν με ισόπαλο το πρώτο ημίχρονο (ενώ τα άλλα δύο έληξαν ισόπαλα).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.