Στον «αέρα» ο τελικός του Champions League – Στο «κόκκινο» μπήκε η Τουρκία

Στον «αέρα» ο τελικός του Champions League – Στο «κόκκινο» μπήκε η Τουρκία

Η Βρετανία έβαλε στην «κόκκινη λίστα» της την Τουρκία και πλέον είναι άγνωστο τι θα συμβεί με τον τελικό του Champions League.

Αμφίβολη μοιάζει η διεξαγωγή του τελικού του Champions League στην Κωνσταντινούπολη (29/5), καθώς σήμερα η Μεγάλη Βρετανία έβαλε την Τουρκία στην κόκκινη ζώνη λόγω κορονοϊού. Σύμφωνα, μάλιστα, με την Telegraph η βρετανική κυβέρνηση βρίσκεται σε συνομιλίες με την UEFA για να διεξαχθεί η σπουδαία αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι επί αγγλικού εδάφους.

Το επιχείρημα είναι ότι οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί με τη μετακίνηση της γειτονικής χώρας στην κόκκινη ζώνη είναι ότι θα επηρεαστεί και η προετοιμασία των διεθνών των δύο ομάδων ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που ακολουθεί. Άλλωστε, μόλις την Πέμπτη (6/5) έγινε γνωστό ότι η Άστον Βίλα βρίσκεται σε επικοινωνία με την FA και την UEFA και ανέφερε πως προσφέρει το Βίλα Παρκ για τον τελικό της 29ης Μαΐου, ώστε να μη χρειαστεί να ταξιδέψουν οι Άγγλοι οπαδοί στην Τουρκία.

Ο Γραμματέας Μεταφορών, Γκραντ Σαπς, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του τις ενέργειες: «Η αγγλική ομοσπονδία είναι σε συζητήσεις με την UEFA. Είμαστε ανοικτοί να φιλοξενήσουμε τον τελικό, αλλά είναι απόφαση της UEFA».Το «Ουέμπλεϊ» είναι σύμφωνα με την Telegraph η προφανής πρώτη επιλογή, ωστόσο την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο τελικός των playoffs ανόδου της Championship.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο τραπέζι έχει πέσει και το γήπεδο της Τότεναμ, ενώ εναλλακτική είναι η μεταφορά σε χώρα που δεν βρίσκεται στην κόκκινη ζώνη της Μεγάλης Βρετανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.