ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μαρσέιγ – Παναθηναϊκός: 3-5 στα πέναλτι! – Μεγάλη πρόκριση των «πράσινων»

Θα αντιμετωπίσει την πορτογαλική Μπράγκα

Μαρσέιγ – Παναθηναϊκός: 3-5 στα πέναλτι! – Μεγάλη πρόκριση των «πράσινων»

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε με 3-5 στα πέναλτι και προκρίθηκε στην επόμενη φάση στους ομίλους του Champions League, όπου θα παίξει με την πορτογαλική Μπράγκα.

————————————————————————————-

Ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ της Μαρσέιγ στο 110′

2-1: Γκολ ο Ιωαννίδης στο 99′

Ο Φώτης Ιωαννίδης εκτέλεσε ένα υπέροχο πέναλτι. Έστειλε τη μπάλα στο αριστερό γάμα της εστίας του Λόπεθ και μείωσε σε 2-1 και δίνει σκορ που στέλνει το ματς στην παράταση.

Έδωσε πέναλτι: Πάει ο Ιωαννίδης να το εκτελέσει

Έχει κάνει χέρι παίκτης της Μαρσέιγ και πάμε στο VAR

Στο 90′ το παιχνίδι: Πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις

Πανό για τον αδικοχαμένο Μιχάλη Κατσουρή

CHAMPIONS LEAGUE / ΜΑΡΣΕΪΓ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο 85′ το παιχνίδι

73′: Ο Μπερνάρ περνάει στον Παλάσιος ο οποίος σουτάρει αλλά δεν θα βρει στόχο

70′ Ο Τσέριν αντικαθιστά τον Βιλένα και ο Μλαντένοβτς τον Χουάνκαρ.

Ο Μπερνάρ στη θέση του Τζούρισιτς και ο Ιωαννίδης αντί του Σπόραρ στο 62′

Πιέζει και για 3ο γκολ η Μαρσέιγ.

Ξεκίνησε το 2ο μέρος: Ο Βέρμπιτς στη θέση του Παλάσιος

Ημίχρονο

45+1′ Ο Ομπαμεγιάνγκ σκοράρει ξανά και η Μαρσέιγ κάνει το 2-0!

43′: 43′ Σέντρα του Κλος, κεφαλιά του Ομπαμεγιάνγκ, σωστή τοποθέτηση από Μπρινιόλι που αποκρούει

39′ Προσπάθεια αντεπίθεσης για τον Παναθηναϊκό, όμως η μπαλιά του Τζούρισιτς για τον Σπόραρ δεν πέρασε και από την κόντρα κατέληξε στην αγκαλιά του Λόπεθ

31′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Μαρσέιγ με σουτ του Κλος έξω από την περιοχή που κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, μετά από κακή απομάκρυνση των «πρασίνων».

30′ Επικίνδυνο γύρισμα του Σαρ, απομάκρυνε σε κόρνερ ο Βαγιαννίδης.

Στο 25′ κίτρινη κάρτα και στον Μπρινιόλι

Κίτρινη κάρτα στον Γεντβάι

Στο 10′: Λάθος του Τζούρισιτς ο Εντιαγέ θα ντριμπλάρει και θα εκτελέσει αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ

9′: Φοβερό σουτ του Ομπαμεγιάγκ αποκρούει ο Μπρινιόλι αυτή τη φορά

Γκολ για τη Μαρσέιγ

Στο 2′ ο Ομπαμεγιάνγκ φεύγει στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού, περνάει τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι και ανοίγει το σκορ για τους Μασσαλούς.

22:00 Σέντρα στο παιχνίδι Περισσότεροι από 60.000 οπαδοί της Μαρσέιγ στο γήπεδο


(Αρχικό κείμενο) Η  εμφάνιση της περασμένης Τετάρτης (9/8) στο «Απόστολος Νικολαΐδης», έδωσε στον Παναθηναϊκό τη νίκη με 1-0 κι ένα ισχνό προβάδισμα απέναντι στη Μαρσέιγ στη μάχη για το «εισιτήριο» των play off του Champions League και απόψε το βράδυ οι «πράσινοι» θέλουν να ολοκληρώσουν τη μεγάλη, αγωνιστική υπέρβασή τους με ένα αποτέλεσμα στο «Βελοντρόμ» που θα τους χαρίσει τη μεγάλη πρόκριση.

Σαφώς και η αποστολή του «τριφυλλιού» δεν είναι εύκολη. Οι Γάλλοι παραμένουν το μεγάλο φαβορί στη σειρά, έχοντας ένα άκρως ποιοτικό (και πανάκριβο) ρόστερ και μεγαλύτερη εμπειρία από τέτοιου είδους αγώνες.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού 

Μπρινιόλι, Βαγιαννίδη, Γέντβαϊ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Βιλένα, Τζούρισιτς, Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Σπόραρ.

Όμως από την άλλη πλευρά κι ο Παναθηναϊκός απέδειξε στον πρώτο αγώνα τους τη Λεωφόρο πως δεν έχει τίποτε να φοβηθεί απέναντι στη Μαρσέιγ, που έχει μεν πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, όμως ακόμη δεν έχει φτάσει το βαθμό της ομοιογένειας που θέλει ο προπονητής της Μαρθελίνο Γκαρθία.

Η ενδεκάδα της Μαρσέιγ 

Πάου Λόπεθ, Κλος, Ζιγκό, Μπεμπά, Λόντι , Ρονζιέ, Βερετού , Σαρ, Εντιαγέ, Ουνάχι, Ομπαμεγιάνγκ

Στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τη Μαρσέιγ μετέχουν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα και Βέρμπιτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Άγγλος (κατηγορίας Elite) Μάικλ Όλιβερ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Στιούαρτ Μπερτ, Ντάνιελ Κουκ και 4ο τον Άγγλο Άντριου Μάντλεϊ. Στο VAR θα είναι ο Άγγλος Στιούαρτ Άτγουελ και AVAR ο Πίτερ Μπανκς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.