ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Πάρτι» της Νάπολι με τεσσάρα στη Λίβερπουλ – «Απόδραση» από το Μιλάνο για τη Μπάγερν – Τρομερό ματς στη Μαδρίτη

Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς

«Πάρτι» της Νάπολι με τεσσάρα στη Λίβερπουλ – «Απόδραση» από το Μιλάνο για τη Μπάγερν – Τρομερό ματς στη Μαδρίτη

Aπρόσμενη τεσσάρα έριξε η Νάπολι στην Λίβερπουλ, νικώντας με 4-1 ενώ στο άλλο μεγάλο ματς της βραδιάς η Μπάγερν έφυγε με το διπλό από το Μιλάνο, επικρατώντας με 2-0 της Ίντερ. Απίστευτο ματς στη Μαδρίτη, η Ατλέτικο νίκησε 2-1 την Πόρτο με όλα τα γκολ να μπαίνουν στις καθυστερήσεις!

Η Νάπολι ήταν απολαυστική στο πρώτο 45λεπτο και έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στην πελαγοδρομούσα άμυνα της Λίβερπουλ, για να πανηγυρίσει στο φινάλε έναν θρίαμβο με 4-1 στο “Ντιέγκο Μαραντόνα” στην πρεμιέρα του Champions League.

Η Μπάγερν με τον Σανέ να είναι πρωταγωνιστής κέρδισε 2-0 την Ίντερ στο Μιλάνο για την πρώτη αγωνιστική του Champions League και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο στον όμιλο “φωτιά”.

Η Μαρσέιγ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σανσέλ Μπεμπά στο 47′ και ο Ρισάρλιζον το εκμεταλλεύτηκε και σημείωσε τα γκολ της νίκης 2-0 σε ένα πεντάλεπτο για την Τότεναμ στο Λονδίνο, για την πρεμιέρα του 4ου ομίλου του Champions League.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έκανε σεφτέ στα γκολ και στο Champions League με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα (με χατ τρικ), η οποία επιβλήθηκε εύκολα με 5-1 της Πλζεν στο “Καμπ Νόου” για την πρεμιέρα του 3ου ομίλου.

Ατλέτικο και Πόρτο σημέιωσαν τρία γκολ στις καθυστεήσεις, με εκείνο του Αντουάν Γκριεζμάν στο 90+11′ να δίνει τη νίκη 2-1 στους Μαδριλένους για τον 2ο όμιλο του Champions League.

Η γκάφα του Λούκας Χραντέτσκι χάρισε στην Μπριζ τη νίκη επί της Λεβερκούζεν με 1-0.

Νωρίτερα, ο Άγιαξ επικράτησε εύκολα της Ρέιντζερς με 4-0 για τον πρώτο όμιλο ενώ η Σπόρτινγκ Λισαβόνας πέρασε «αέρα» από την έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 3-0.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.