ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αναγέννηση Καρδίτσας: «Τελικά θα πρέπει να γίνονται αλκοτέστ και στους Έλληνες διαιτητές»

Οι Θεσσαλοί διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε ματς με τον ΠΑΟΚ Β' και μιλούν για αλλοίωση αποτελέσματος

Αναγέννηση Καρδίτσας: «Τελικά θα πρέπει να γίνονται αλκοτέστ και στους Έλληνες διαιτητές»

«Βολές» από την Αναγέννηση Καρδίτσας στους διαιτητές της αναμέτρησής της με τον ΠΑΟΚ Β. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Σούπερ Λίγκας 2 διαμαρτύρεται για τα σφυρίγματα στο παιχνίδι τους στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής και με αφορμή τα όσα συνέβησαν με τους Πολωνούς διαιτητές πριν το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη τονίζει με νόημα, ότι θα πρέπει να γίνονται αλκοτέστ και στους Έλληνες διαιτητές.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωσή της:

“Στο ίδιο έργο θεατές! Για ακόμη ένα παιχνίδι γινόμαστε μάρτυρες αλλοίωσης αποτελέσματος αλλά και ολόκληρου του πρωταθλήματος. Έχει και η υπομονή τα όρια της κύριοι. Πότε θα σταματήσετε να παίζετε με τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας;

Πότε θα σταματήσετε να διαμορφώνετε εσείς τα αποτελέσματα; Πότε θα σταματήσετε να είστε εσείς αρνητικοί πρωταγωνιστές; Ο διαιτητής κ. Καδδάς του συνδέσμου Αχαΐας «έκλεισε τα μάτια» στην ανατροπή του Ελιβέλτο εντός περιοχής στο 45ο λεπτό, φάση η οποία εξελίχθηκε ακριβώς μπροστά του. Πλέον δεν μιλάμε για ανθρώπινα λάθη ή ανικανότητα μιλάμε για δόλο.

Υ.Γ.1 Όσο οι τύχες των αγώνων και του πρωταθλήματος θα κρίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει καμία τύχη.

Υ.Γ.2 Τελικά θα πρέπει να γίνονται αλκοτέστ και στους Έλληνες διαιτητές!

Υ.Γ.3 Κύριοι σας σιχαθήκαμε όλους! Έχετε ξεπεράσει κάθε όριο. Το μόνο πράγμα που έχετε να κάνετε τόσο εσείς κ.Μάνταλε όσο και οι συνεργάτες σας στην ΚΕΔ είναι να μας αδειάσετε τη γωνιά το συντομότερο δυνατόν.

Υ.Γ.4 Επιτέλους σεβαστείτε την ιστορία μας και τους χιλιάδες φιλάθλους μας! Δείτε το βίντεο και μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας!”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.