Οι πρωθυπουργοί Ελλάδας και Τουρκίας επισκέφτηκαν μετά το τέλος του φιλικού αγώνα τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια του γηπέδου. Δεχόμενοι συγχαρητήρια από τους δημοσιογράφους,  ο Αλ. Τσίπρας είπε: «Όχι μόνο στην Τουρκία, αλλά και σε εμάς συγχαρητήρια» και πρόσθεσε: «θα λένε ότι το κανονίσαμε», εννοώντας το ισόπαλο αποτέλεσμα. Ο Αχμέτ Νταβούτογλου πήρε την πάσα και συμπλήρωσε: «0-0, ένα καλό σκορ και για τους δύο. Κανείς δεν αναστατώθηκε…».

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον Γερμανό προπονητή Μίκαελ Σκίμπε για την ανάληψη των καθηκόντων του και του είπε: «Πριν από λίγες ημέρες συνάντησα την Γερμανίδα καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ η οποία μου είπε να προσέξω να μη χάσουμε στον αγώνα με την Τουρκία, κι εγώ της απάντησα πως δεν θα χάσουμε γιατί έχουμε Γερμανό προπονητή.Τελικά δεν χάσαμε, μπράβο!»

Στη συνέχεια ο Τσίπρας απευθύνθηκε στον Νταβούτογλου: «Είναι Γερμανός ο προπονητής μας, όπως Γερμανός ήταν και ο Οτο Ρεχάγκελ, με τον οποίο κατακτήσαμε το Euro 2004», με τον Τούρκο να του απαντάει χαμογελαστός, «ναι, το ξέρω» και απευθυνόμενος στον Σκίμπε να επισημαίνει ότι: «Πριν την Ελλάδα, είχες δουλέψει σε τουρκικές ομάδες, όπως η Γαλατασαράι!»

Μπαίνοντας στα αποδυτήρια της Εθνικής, ο Αλέξης Τσίπρας χαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές έναν προς έναν αλλά ήταν ιδιαίτερα εγκάρδιος  με τον Σωτήρη Νίνη, ίσως και λόγω Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια της Τουρκίας, όπου μπροστά – μπροστά, τον περίμενε ο αρχηγός της Εθνικής Τουρκίας, Αρντά Τουράν. Απευθυνόμενος ο πρωθυπουργός προς αυτόν είπε: «Είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα…». Ακολούθως αντάλλαξε χειραψία με όλους τους Τούρκους διεθνείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο τέλος, οι δύο Πρωθυπουργοί έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία με τους ποδοσφαιριστές και αποχώρησαν…