Ματς δίχως αύριο δίνει το Βέλγιο κόντρα στην Ιρλανδία (16:00, ΕΡΤ 1), στο πλαίσιο του 5ου ομίλου στο Μπορντό. Η ήττα της πρεμιέρας από την Ιταλία μετέτρεψε τα δύο εναπομείναντα ματς σε «τελικούς» όπως χαρακτηριστικά είπε ο τεχνικός του Βελγίου, Μαρκ Βίλμοτς. Ομως αυτό της 3ης αγωνιστικής ίσως να μην έχει καμία σημασία αν σήμερα το Βέλγιο δεν πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Ιρλανδούς. Η νίκη θα δώσει στο Βέλγιο ελπίδες πρόκρισης και θα φέρει ηρεμία στο εσωτερικό, το οποίο δεν βρίσκεται και στα καλύτερά του.

Ο Βίλμοτς γνωρίζει ότι δεν μπορεί να αλλάξει πολλά στην άμυνα και προβληματίζεται για την κορυφή της επίθεσης εκεί όπου ίσως εμφανιστεί ο Ορίγκι και όχι ο Λουκάκου.

Από την πλευρά τους οι Ιρλανδοί ήταν καλύτεροι από τους Σουηδούς μέχρι το σημείο όπου προηγήθηκαν αλλά μετά γύρισαν αδικαιολόγητα στην άμυνά τους με συνέπεια να περιοριστούν στην ισοπαλία. Ο Μάρτιν Ο’Νιλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη σημερινή αντίπαλο της ομάδας του ωστόσο είχε να πει τα καλύτερα και για την εμφάνιση των παικτών του, ζητώντας ανάλογο πάθος και σήμερα. Μοναδικό πρόβλημα για τους Ιρλανδούς η απουσία του Τζόναθαν Γουόλτερς στην επίθεση.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τούρκος Τσουνέιτ Τσακίρ.

Πιθανές Συνθέσεις

Βέλγιο:Κουρτουά – Σιμάν, Αλντερβάιρελντ, Βερμάελεν, Βερτόγχεν – Βίτσελ, Ναϊνγκολάν – Καράσκο, Ντε Μπρόινε, Αζάρ – Ορίγκι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιρλανδία:Ράντολφ – Κόουλμαν, Κλαρκ, Ο’Σέι, Μπρέιντι – Γουέλαν, ΜακΚάρθι, Χέντρικ – Χούλαχαν – Λονγκ, Κιν