Έπρεπε να περάσουν 22 ολόκληρα χρόνια για να σπάσει το ιστορικό ρεκόρ σκοραρίσματος του Άλαν Σίρερ στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ τα κατάφερε, ξεπερνώντας μάλιστα σε αποδοτικότητα και τον διαστημικό Λιονέλ Μέσι!

Ο 24χρονος επιθετικός της ομάδας του Λονδίνου έφτασε τα 55 γκολ μέσα στο 2017, ξεπερνώντας τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος έχει πετύχει ένα λιγότερο.

Ο διεθνής άσος της Τότεναμ ήταν εντυπωσιακός το 2017 πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και τελικά πήρε την πρωτιά από τον Αργεντινό άσο της Μπαρτσελόνα. Ο Κέιν άφησε πίσω του κι άλλους μεγάλους παίκτες όπως ο Κρ. Ρονάλντο, ο Καβάνι και ο Λεβαντόφσκι ενώ θα πρέπει να σημειωθεί κάτι πολύ σημαντικό.

Ο Κέιν σημείωσε τα 55 γκολ μέσα στο χρόνο που φεύγει σε λίγες μέρες, έχοντας λιγότερα παιχνίδια από τους υπόλοιπους… αντιπάλους του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 1 ΓΚΟΛ ΑΝΑ ΑΓΩΝΑ!

Χάρι Κέιν: 52 παιχνίδια – 55 γκολ

Λιονέλ Μέσι: 64 παιχνίδια – 54 γκολ

Ρονάλντο: 60 παιχνίδια – 53 γκολ

Καβάνι: 62 παιχνίδια – 53 γκολ

Λεβαντόφσκι: 55 παιχνίδια – 53 γκολ

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΑΛΑΝ ΣΙΡΕΡ

Ο Κέιν έγραψε το όνομα του στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, καθώς με το γκολ που πέτυχε εναντίον της Σαουθάμπτον στο 22’ έσπασε το ρεκόρ που είχε από το 1995 ο Άλαν Σίρερ. Ο διεθνής επιθετικός της Τότεναμ άνοιξε το σκορ στο σημερινό ματς στο Γουέμπλεϊ και είχε κάθε λόγο να πανηγυρίσει με χαρακτηριστικό τρόπο, καθώς ξεπέρασε ένα θρύλο του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Χάρι Κέιν έφτασε τα 37 γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος (2017) και άφησε πίσω του τον πρώην σέντερ φορ της Νιούκαστλ, ο οποίος είχε πετύχει 36 τέρματα πριν από 22 χρόνια. Φάνηκε από το ξεκίνημα του ματς πως ο Κέιν ήταν αποφασισμένος να μην αφήσει την ευκαιρία να του ξεφύγει κι όταν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έγραψε ιστορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!