Μέχρι εδώ ήταν. Το Βέλγιο έθεσε τέλος στην πορεία των Βραζιλιάνων στα προημιτελικά με άκρως πειστική εμφάνιση και… φορτσάρει για τελικό. Η Σελεσάο ήταν κατώτερη των προσδοκιών και μοιραία θα παρακολουθήσει τη συνέχεια του Μουντιάλ από το σπίτι της.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τη Γαλλία σε ένα παιχνίδι με τις κατά τεκμήριο καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες αυτή την περίοδο.

Η Βραζιλία από την άλλη αποτελούσε την τελευταία ελπίδα μη ευρωπαϊκής χώρας για κάτι καλό, αλλά δεν ανταπέδωσε τις προσδοκιες.

76′: Η Βραζιλία δείχνει, ότι έχει σφυγμό στο παιχνίδι. Με τέρμα του Ρενάτο Αουγκούστο στο 76′ μειώνει σε 1-2 και κυνηγά την παράταση στα εναπομείναντα 15 λεπτά.

31′: Δεύτερο σοκ για την εθνική Βραζιλίας με το Βέλγιο να αυξάνει το προβάδισμά του στο 31′ χάρη στο εκπληκτικό τελείωμα του Κέβιν ντε Μπρόινε. Σε δύσκολη θέση η Σελεσάο πλέον.

13′: Το Βέλγιο παίρνει νωρίς προβάδισμα στην αναμέτρηση με αυτογκόλ του Φερναντίνιο στο 13ο λεπτό. Νωρίτερα, στο 7′, η Βραζιλία είχε απειλήσει την εστία του Κουρτουά με τον Τιάγκο Σίλβα, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Βραζιλία και Βέλγιο αναμετρούνται στο δεύτερο κατά σειρά προημιτελικό της ημέρας με στόχο μια θέση στην τετράδα του Μουντιάλ. Αναμένουμε σπουδαίο παιχνίδι από δύο υπερ-ομάδες, με τη νικήτρια να αντιμετωπίζει στα ημιτελικά τη Γαλλία.

https://twitter.com/FIFAWCGoals/status/1015307777076531200

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!