ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Μίλαν – Ολυμπιακός 3-1 – Κατέρρευσε για 9 λεπτά!

Μίλαν – Ολυμπιακός 3-1 – Κατέρρευσε για 9 λεπτά!

Μέσα σε 9 λεπτά γκρέμισε ό, τι έχτιζε τα υπόλοιπα 70 λεπτά ο Ολυμπιακός όταν και προηγούνταν με 0-1 μέσα στο Μιλάνο κόντρα στην Μίλαν, χάνοντας με 3-1.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Μπέτις επικράτησε με 3-0 της Ντουμζάλε.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει τους δυο επόμενους αγώνες του με τη Ντουντελάνζ και θέλει να πάρει έξι πόντους για να ελπίζει σε πρόκριση στους “32” του θεσμού.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Μίλαν 6 (4-1)
2. Μπέτις 4 (3-0)
3. Ολυμπιακός 1 (1-3)
4. Ντουντελάνζ 0 (0-4)

Live εξέλιξη:

90+3′ Λήξη του αγώνα, Μίλαν – Ολυμπιακός 3-1.

90+3′ Δοκάρι για τη Μίλαν με δυνατό σουτ του Τσαλχάνογλου στο φινάλε των καθυστερήσεων.

90+1’Σουτ του Μπορίνι από πλάγια θέση αριστερά, άουτ η μπάλα.

90′ Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.

84′ Ο Φορτούνης έκανε ένα απογοητευτικό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

83′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Εκτός ο Τουρέ, μέσα ο Φορτούνης.

80′ Αλλαγή για τη Μίλαν. Εκτός ο Σούσο, μέσα ο Μπορίνι.

79′ ΓΚΟΛ για τη Μίλαν (Κουτρόνε): Κατάρρευση για την άμυνα του Ολυμπιακού, με τον Τσαλχάνογλου να κάνει χαμηλό γύρισμα από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από τον Σισέ και ο Κουτρόνε εκτέλεσε από κοντά τον Σα για το 3-1. της Μίλαν.

https://twitter.com/sport24/status/1047917229210329088

78′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Μέσα ο Μεριά, εκτός ο Τοροσίδης.

76′ ΓΚΟΛ για τη Μίλαν (Ιγκουαΐν): Ο Αργεντινός άδειασε τον Σισέ, πλάσαρε με το αριστερό από καλή θέση και νίκησε τον Σα για το 2-1. Μέσα σε έξι λεπτά, η Μίλαν έφερε τούμπα το ματς.

https://twitter.com/sport24/status/1047916599842365441

76′ Αντεπίθεση για τη Μίλαν, κάθετη του Σούσο από δεξιά, βγήκε και μάζεψε ο Σα.

74′ Πολύ καλό σουτ του Φετφατζίδη λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ρέινα.

72′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Εκτός ο Ναουέλ, μέσα ο Ποντένσε.

70′ ΓΚΟΛ για τη Μίλαν (Κουτρόνε): Σέντρα του Τσαλχάνογλου από τα αριστερά, κεφαλιά του Κουτρόνε, ο οποίος κινήθηκε πίσω από τον Σισέ και 1-1. Συνεργάστηκαν στο γκολ οι δυο αλλαγές του Γκατούζο.

https://twitter.com/sport24/status/1047915106280116225

66′ Πολύ καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πέρασε δυο αντιπάλους του στον άξονα, πήρε μέτρα προς την περιοχή της Μίλαν, έκανε το σουτ με το δεξί, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Αν είχε κάνει καλύτερο τελείωμα ο Ισραηλινός, θα μπορούσε να σημειωθεί και δεύτερο τέρμα για τους Πειραιώτες.

61′ Εξαιρετική σέντρα του Σούσο από τα δεξιά, ο Κουτρόνε δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα στην προβολή που έκανε από τη μικρή περιοχή και η μπάλα πέρασε άουτ.

57′ Νέα πολύ καλή σέντρα του Κούτρη, κεφαλιά του Γκερέρο και άουτ. Πήγε να κάνει κάτι αντίστοιχο με τη φάση του γκολ στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακό, αλλά δεν έγινε το… deja vu.

56′ Κίτρινη κάρτα στον Τσαλχάνογλου για φάουλ στον Φετφατζίδη.

54′ Διπλή αλλαγή για τη Μίλαν. Εκτός οι Καστιγέχο και Μποναβεντούρα. Μέσα οι Κουτρόνε και Τσαλχάνογλου.

50′ Στην αντεπίθεση η Μίλαν, ο Σούσο σούταρε με το αριστερό από τα δεξιά, μπλόκαρε ο σταθερότατος Σα.

50′ Καλή εκτέλεση φάουλ του Κούτρη, έπεσε στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε ο Ρέινα.

48′ O Ιγκουαΐν πήρε τη μπάλα από τον Σούσο, σούταρε με το αριστερό από το ύψος της περιοχής, έγινε κόντρα και κόρνερ για τη Μίλαν.

46′ Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό, με τον Γκιλιέρμε να σουτάρει έξω από την περιοχή με το δεξί και τον Ρέινα να μπλοκάρει.

46′ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

45+1’Λήξη πρώτου ημιχρόνου, Μίλαν – Ολυμπιακός 0-1

44′ Φάση διαρκείας στην άμυνα του Ολυμπιακού, ο Μπακαγιόκο έπιασε την κεφαλιά στη μικρή περιοχή προ του Σισέ με υποψία επιθετικού φάουλ, η μπάλα πέρασε άουτ.

41′ Καλοζυγισμένη σέντρα του Σούσο από τα δεξιά προς τον Καστιγέχο, αλλά εκείνος δεν έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ.

37′ Νέα ευκαιρία για τη Μίλαν που πιέζει. Γύρισμα από τα δεξιά από τον Καστιγέχο, η μπάλα πέρασε από τον Μιράντα και τον Ιγκουαΐν, ο οποίος μάλλον αιφνιδιάστηκε. Αν γινόταν κάτοχος της μπάλας ο Αργεντινός φορ, τα πράγματα θα γίνονταν επικίνδυνα για την άμυνα του Ολυμπιακού.

37′ Σουτ του Καστιγέχο, η μπάλα βρήκε και στον Τοροσίδη, έπεσε όμως ο Σα και μπλόκαρε.

35′ Πολύ καλή στιγμή για τη Μίλαν, με τον Ιγκουαΐν να ξεκινά από θέση οφσάιντ όταν δέχτηκε τη μπαλιά, σούταρε με το αριστερό προ του Μιράντα από τα πλάγια θέση, αλλά ο Σα απέκρουσε με τα πόδια.

35′ Πολύ καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό, με τον Κούτρη να βρίσκει υπέροχα στα αριστερά τον Ναουέλ, ο Ρέινα βγήκε εκτός εστίας, ο Ναουέλ πλάσαρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

33′ Εκτέλεση φάουλ του Ιγκουαΐν, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Ανακούφιση στους Πειραιώτες.

26′ Ο Φετφατζίδης έκανε υπέροχη ενέργεια, βρήκε τον Ναουέλ στην περιοχή και αριστερά, αλλά εκείνος άργησε χαρακτηριστικά με τη μπάλα στα πόδια και τον έκοψε η άμυνα της Μίλαν.

22′ Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό, με τον Ναουέλ να σουτάρειέξω από την περιοχή με το δεξί και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ρέινα.

21′ Εκτέλεση φάουλ του Σούσο, η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι του Σα.

14′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό (Γκερέρο): Ο Νάτχο βρήκε τον Κούτρη στα αριστερά, εκείνος έκανε υπέροχη σέντρα και ο Γκερέρο με εκπληκτική κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Ρέινα και 0-1 για τον Ολυμπιακό στο Μιλάνο. Φοβερό τελείωμα του φορ του Ολυμπιακού.

https://twitter.com/sport24/status/1047896880846393345

6′ Γκολ οφσάιντ για τη Μίλαν. Ο Σούσο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μποναβεντούρα έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πήγαινε μέσα, αλλά ο εκτεθειμένος Καστιγιέχο την έσπρωξε στα δίχτυα. Θα γινόταν το 1-0 και το… απέτρεψε ο παίκτης των “ροσονέρι”. “Δώρο” για τον Ολυμπιακό!

1′ Έναρξη αγώνα

Οι 11άδες:

Μίλαν: Ρέινα, Καλάμπρια, Σαπάτα, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Μπακαγιόκο, Μποναβεντούρα, Μπίγλια, Καστιγέχο, Σούσο, Ιγκουαΐν.

https://twitter.com/TheMilanBible/status/1047874540087513093

Ολυμπιακός: Ζοζέ Σα, Τοροσίδης, Ρόντερικ, Σισέ, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Νάτχο, Τουρέ, Φετφατζίδης, Ναουέλ, Γκερέρο.

Αναπληρωματικοί:

Μίλαν: Ντοναρούμα, Τσαλχάνογλου, Μπορίνι, Μουσάτσιο, Κουτρόνε, Κεσιέ, Λασάλτ.

Ολυμπιακός: Γιαννιώτης, Καμαρά, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Χάσαν, Μεριά, Ποντένσε.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Μιλάνο την ισχυρή Μίλαν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Πειραιώτες στην πρεμιέρα έφεραν 0-0 με τη Μπέτις στο Φάληρο και οι ροσονέρι νίκησαν δύσκολα 0-1 την Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο. Οι δύο ομάδες κοντράρονται και πάλι μετά από 59 ολόκληρα χρόνια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.