«Πιστός» ο Μέσι – Δεν αφήνει την Μπαρτσελόνα με τίποτα!

«Πιστός» ο Μέσι – Δεν αφήνει την Μπαρτσελόνα με τίποτα!

«Πιστός» στην Μπαρτσελόνα δήλωσε με τις πράξεις του ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός άσος δεν έκανε χρήση του ειδικού όρου που προέβλεπε το συμβόλαιό του, καθώς θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος εφόσον ενεργοποιούσε τη ρήτρα πριν από την 31η Μαϊου. Κάπως έτσι ο Λέο θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα (σε 12 μέρες θα τον ξαναδούμε) τουλάχιστον ως τον Ιούνιο του 2021, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς. Πάντως η Μπαρτσελόνα θέλει να ανανεώσει περαιτέρω το συμβόλαιό του και αισιοδοξεί ότι σύντομα οι δυο πλευρές θα φτάσουν σε συμφωνία. Άλλωστε θεωρεί ως σημάδι την τωρινή απόφαση του να μείνει στη Βαρκελώνη, ενώ υπήρχε ενδιαφέρον από την Ίντερ και την Μάντσεστερ Σίτι για να τον αποκτήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα η Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει και σημαντικές κινήσεις για να ενισχυθεί και να προσθέσει πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές στο πλευρό του Μέσι ώστε να ανανεωθεί και το κίνητρό του. Ο ίδιος ο Μέσι έδειξε τη δέσμευση του με την κίνηση που έκανε και ταυτόχρονα έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ, στέλνοντας μήνυμα στην Μπαρτσελόνα για να τον αποκτήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.