ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Λ. Γιόβιτς: Νέα μπλεξίματα για τον Σέρβο – Σε κατ’ οίκον περιορισμό

Λ. Γιόβιτς: Νέα μπλεξίματα για τον Σέρβο – Σε κατ’ οίκον περιορισμό

Σε νέους μπελάδες φαίνεται να βρίσκεται ξανά ο Λούκα Γιόβιτς της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού πλέον τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό λόγω κορωνοϊού επειδή ένας φίλος του βρέθηκε θετικός μετά από τεστ.

Ο Λουκα Γιόβιτς βρίσκεται για ακόμα μία φορά να είναι πρωταγωνιστής σε αρνητική είδηση για τη Ρεάλ. Ο Σέρβος επιθετικός φέρεται να έχει βρεθεί σε κατ’ οίκον καραντίνα, καθώς ένας φίλος του, με τον οποίο βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες, είναι θετικός στον κορωνοϊό. Εδώ και δύο μέρες ο Γιόβιτς απέχει από τις προπονήσεις και τελικά όλα συνηγορούν ότι είναι κλεισμένος στο σπίτι του, υπό τον φόβο μην διασπείρει τον Covid-19 στους συμπαίκτες του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε πρώτη φάση τα τεστ που του έχουν γίνει, έχουν βγει αρνητικά, αλλά είναι ακόμα νωρίς και ο κίνδυνος εξακολουθεί να υπάρχει. Ο Γιόβιτς την περίοδο της καραντίνας είχε σπάσει το lockdown και είχε βρεθεί παράνομα στη Σερβία, για να ζητήσει στη συνέχεια συγνώμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.