ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αρραβωνιάστηκε κρυφά στο Πορτοφίνο; – Τι απαντάει; (βίντεο)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αρραβωνιάστηκε κρυφά στο Πορτοφίνο; – Τι απαντάει; (βίντεο)

«Φωτιές» άναψε με την παρουσία της η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, καθώς εμφανίστηκε με ένα μονόπετρο στο αριστερό της χέρι.

Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους για μία ακόμη χρονιά επέλεξε να νοικιάσει αντί 200.000 ευρώ την εβδομάδα ένα σκάφος προκειμένου να περάσει χαλαρές στιγμές στην Ιταλική Ριβιέρα μαζί με τους κολλητούς του και τη σέξι σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκες, μητέρα του τέταρτου παιδιού του, της μικρής Αλάνα Μαρτίνα.

@richkidslondon

When lockdown is over… #fyp #fy #for #foryou #foru #foryourpage #uk #foryoupage #london #foruyou #luxurycars #supercars #luxurylife #luxury #lol

♬ original sound – Rich Kids of London

Κι ενώ οι παπαράτσι εξασφάλισαν εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις βουτιές της παρέας και σούπερ σέξι πόζες της Τζορτζίνα, το μονόπετρο που έβγαζε μάτι στο χέρι της και με το οποίο πόζαρε σε πολλές selfies που πόσταρε στο Instagram οδήγησε σε τσουνάμι φημών που θέλει το ζευγάρι να έχει αρραβωνιαστεί, ενώ πριν από λίγο καιρό αντίστοιχες φήμες τους ήθελαν να έχουν παντρευτεί κρυφά στο Μαρόκο.

Με βέρα στο δεξί ή όχι πάντως, η Τζορτζίνα κάθε φορά που αναφέρεται στον Ρονάλντο τον αποκαλεί «ο άντρας μου». Μάλιστα όταν γιόρτασε τα 26α γενέθλιά της είχε γράψει στη σχετική φωτογραφία στο Instagram, μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ τον άντρα μου γιατί έχει καταφέρει να χαρίσει σ’ εμένα και στα παιδιά μας την καλύτερη ζωή που θα μπορούσαμε να έχουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σίγουρο είναι πως όταν ο Ρονάλντο ρωτήθηκε σχετικά με το αν θα παντρευτούν, είχε απαντήσει στον δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν: «Φυσικά, γιατί όχι, θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή. Εξάλλου είναι το όνειρο της μαμάς μου». Προς το παρόν η μαμά έχει δει από τον γιο της τέσσερα εγγόνια, τον Κριστιάνο Τζούνιορ 10 ετών, τα δίδυμα Εύα και Ματέο, τριών ετών, που ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής απέκτησε με παρένθετη μητέρα, και την Αλάνα Μαρτίνα, 2,5 ετών, την κόρη που απέκτησε με την Τζορτζίνα, με την οποία είναι μαζί από το 2016.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.