ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

FIFA: Οικονομική ενίσχυση των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών ύψους 1,5 δισ. δολαρίων

FIFA: Οικονομική ενίσχυση των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών ύψους 1,5 δισ. δολαρίων

Η FIFA επικύρωσε πλάνο οικονομικής βοήθειας 1,5 δισ. δολάρια στις ποδοσφαιρικές κοινότητες και στις εθνικές ομοσπονδίες.

Οι 211 χώρες-μέλη της FIFA θα πάρουν από 1 εκατ. δολάρια «για να προστατεύσουν και να επανεκκινήσουν το ποδόσφαιρο», ενώ μπορούν να πάρουν άτοκο δάνειο έως και 5 εκατομμύρια.

Επιπλέον, κάθε ομοσπονδία θα λάβει 500.000 δολάρια ως ενίσχυση για το γυναικείο ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια της τρίτης φάσης του πλάνου.

Kαθεμία από τις έξι Συνομοσπονδίες σε κάθε ήπειρο θα πάρει από ένα ποσό της τάξης των 2 εκατ. δολαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό το πλάνο είναι ένα μεγάλο παράδειγμα της αλληλεγγύης του ποδοσφαίρου και της αφοσίωσης σε αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου στο Συμβούλιο που ενέκριναν την απόφαση να προχωρήσουμε με μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία υπέρ όλων των ομοσπονδιών» είπε ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.