Ολυμπιακός: «Εκλεισε τον Γουίλιαν Αράο από τη Φλαμένγκο» (φωτό)

Ολυμπιακός: «Εκλεισε τον Γουίλιαν Αράο από τη Φλαμένγκο» (φωτό)

Βραζιλιάνος δημοσιογράφος αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έκλεισε και τον Γουίλιαν Αράο από τη Φλαμένγκο, τον οποίο είχε επιχειρήσει να πάρει και το 2018.

Το καλοκαίρι του 2018 ο Ολυμπιακός είχε φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του Γουίλιαν Αράο από τη Φλαμένγκο. Αν και οι δύο πλευρές φαινόταν πως τα είχαν βρει τελικά η μεταγραφή του Βραζιλιάνου χαφ δεν έγινε ποτέ.

Με αφορμή τη μεταγραφή του Ραφίνια από τη Φλαμένγκο στον Ολυμπιακό έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία στη Βραζιλία πως οι Πειραιώτες παίρνουν και τον Αράο.

Εδώ και λίγα λεπτά υπάρχει ένα tweet από Βραζιλιάνο δημοσιογράφο, το οποίο αναφέρει πως ο Αράο είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Η αξιοπιστία της συγκεκριμένης πληροφορίες ελέγχεται βέβαια, όμως οι Βραζιλιάνοι από την πρώτη στιγμή που έγινε η μεταγραφή του Ραφίνια θυμήθηκαν και την περίπτωση του Αράο.

Ο 27χρονος κεντρικός χαφ έχει συμβόλαιο με τη Φλαμένγκο έως το 2023 και είναι βασικό στέλεχος του βραζιλιάνικου κλαμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/PacoB0800/status/1294652781576495108

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.