Ο γιατρός του Ν.Μαραντόνα προσπάθησε να πλαστογραφήσει την υπογραφή του

Ο γιατρός του Ν.Μαραντόνα προσπάθησε να πλαστογραφήσει την υπογραφή του

Βρέθηκαν πολλά έγγραφα στο σπίτι του, Λεοπόλντο Λούκε, του γιατρού που χειρούργησε τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, τα οποία είχαν την υπογραφή του παίκτη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν μέσα της Αργεντινής ο Λούκε ήθελε να αποκτήσει πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία του Μαραντόνα.

Τα τρία έγγραφα

Όπως αναφέρουν, ένα από αυτά τα έγγραφα περιείχε επίσημο αίτημα από τον Μαραντόνα σε μια κλινική για να παρέχει στον Λούκε πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία. Ωστόσο, ένα άλλο έγγραφο με παρόμοιο περιεχόμενο περιείχε αρκετές υπογραφές σαν κάποιος να εκπαιδεύεται για να το πλαστογραφήσει.

Το τρίτο έγγραφο, το οποίο πιθανότατα βρέθηκε στην κατοικία του γιατρού, ήταν μια φωτοτυπία άλλου εγγράφου που έμοιαζε με το αυθεντικό αυτόγραφο του Θεού του ποδοσφαίρου.

Ο γιατρός που του έκανε την εγχείρηση

Ο συγκεκριμένος γιατρός ήταν αυτός που πραγματοποίησε με επιτυχία την χειρουργική επέμβαση στο αστέρι του ποδοσφαίρου λίγο πριν πεθάνει για να αφαιρέσει έναν θρόμβο αίματος. Ο γιατρός κατηγορήθηκε από τις κόρες του για τον θάνατο του Ντιεγκίτο, αλλά ισχυρίστηκε ότι είχε μια ειδική σχέση με τη Μαραντόνα, τον οποίο ονόμασε έναν αδύνατο ασθενή που δίστασε απρόθυμα να συνεργαστεί με γιατρούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζουμε πως ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα πέθανε στην ηλικία των 60 ετών στις 25 Νοεμβρίου 2020 έπειτα από καρδιακή ανακοπή στο σπίτι του και κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Bella Vista, Μπουένος Άιρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.