ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

ΑΕΚ – Μαρσέιγ: Εκτός οι Τ.Στάνκοβιτς, Λ.Ρότα και Ζίνι

Το βράδυ της Πέμπτης 9/11 η ΑΕΚ υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια την Μαρσέιγ

ΑΕΚ – Μαρσέιγ: Εκτός οι Τ.Στάνκοβιτς, Λ.Ρότα και Ζίνι

Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί στη Νέα Φιλαδέλφεια την Μαρσέιγ, την Πέμπτη 9/77 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν μόνο τη νίκη, ούτως ώστε να επιστρέψουν στην κορυφή του Β’ γκρουπ και να τεθούν επικεφαλής της «μάχης» για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Την Τρίτη 07/11 οι Νταμπλούχοι προπονήθηκαν στα Σπάτα, με τον Ματίας Αλμέιδα να μην αντιμετωπίζει κάποιο νέο πρόβλημα.

Εκτός έχει τεθεί ο τιμωρημένος Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ενώ εκτός παραμένει ο Λάζαρος Ρότα, λόγω τραυματισμού, όπως και ο Ζίνι, που δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα.

Από εκεί και πέρα, η Ένωση ανακοίνωσε το πρόγραμμα για την αναμέτρηση με την Μαρσέιγ.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (08/11) θα διεξαχθούν οι καθιερωμένες συνεντεύξεις Τύπου. Αρχικά, στις 15:45 θα γίνει αυτή του «Πελάδο», ενώ λίγες ώρες αργότερα, στις 20:00 θα ακολουθήσει αυτή του Τζενάρο Γκατούζο.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τους Μασσαλούς θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Τετάρτης (08/11), καθώς στις 18:00 έχει προγραμματιστεί η τελευταία προπόνηση στο αθλητικό κέντρο στα Σπάτα και μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή των «κιτρινόμαυρων». Αντίθετα, οι Γάλλοι δεν θα προπονηθούν στην Αθήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.