ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αμερικανός στρατηγός M.Milley: «Υπάρχει κίνδυνος κλιμάκωσης ανά πάσα στιγμή»

Τι είπε για τις ουκρανικές επιθέσεις επί ρωσικού εδάφους

Αμερικανός στρατηγός M.Milley: «Υπάρχει κίνδυνος κλιμάκωσης ανά πάσα στιγμή»

Ο Αμερικανός στρατηγός Mark Milley υποστήριξε ότι η αύξηση των διασυνοριακών επιθέσεων στη Ρωσία και των επιθέσεων με μη επανδρωμένα αεροσκάφη εντός της χώρας ενέχει κίνδυνο κλιμάκωσης στην σύγκρουση στην Ουκρανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες την παρακολουθούν «πολύ, πολύ προσεκτικά».

Υπάρχει «πάντα κίνδυνος», είπε ο Milley σε συνέντευξή του, όταν ρωτήθηκε εάν συνεχιζόμενος βομβαρδισμός της περιοχής του Μπέλγκοροντ θα κινδύνευε να κλιμακώσουν τη σύγκρουση.

«Οι ΗΠΑ το παρακολουθούν «πολύ, πολύ προσεκτικά», πρόσθεσε.

Μιλώντας για την πολυ αναμενόμενη αντεπίθεση της Ουκρανίας , ο στρατηγός είπε ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις είναι «πολύ καλά προετοιμασμένες», αλλά ότι είναι πολύ πρόωρο να πούμε ποια θα είναι τα πιθανά αποτελέσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ΗΠΑ και οι δυτικοί σύμμαχοί τους έχουν στείλει σημαντικές ποσότητες όπλων και πυρομαχικών στην Ουκρανία προετοιμάζοντας μια αντεπίθεση κατά της Ρωσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.