ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δημοσίευμα «βόμβα» της «L’ Equipe»: Ο Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα μέσω… Ντέιβιντ Μπέκαμ

Το συμβόλαιο του Αργεντινού με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει στις 30 Ιουνίου

Δημοσίευμα «βόμβα» της «L’ Equipe»: Ο Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα μέσω… Ντέιβιντ Μπέκαμ

Το «σίριαλ» Λιονέλ Μέσι και Μπαρτσελόνα καλά κρατεί, με τη γαλλική εφημερίδα «L’Equipe» να αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα επιστρέψει στη Βαρκελώνη.

Είναι γνωστό πως οι Καταλανοί θέλουν πίσω τον Αργεντινό σούπερ σταρ, αλλά τα οικονομικά τους δεν βγαίνουν για να πραγματοποιηθεί η πολυπόθητη επιστροφή. Την ίδια ώρα, οι Σαουδάραβες της Αλ Χιλάλ δίνουν… χρυσάφι για να κάνουν δικό τους τον Μέσι, ο οποίος πάντως δεν δείχνει ακόμα έτοιμος να αφήσει την Ευρώπη.

Και τώρα υπάρχει ένα νέο δεδομένο στο… σίριαλ, καθώς το γαλλικό δημοσίευμα γράφει ότι η Ίντερ Μαϊάμι -ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ- θα βοηθήσει την Μπαρτσελόνα σε αυτή την ιστορία.

Με ποιο τρόπο; Ο σύλλογος του MLS θα αποκτήσει τον Μέσι και κατόπιν θα τον παραχωρήσει δανεικό στους «μπλαουγκράνα» είτε για έξι είτε για 18 μήνες!

Έτσι, η Μπαρτσελόνα δεν θα χρειαστεί να επιβαρυνθεί οικονομικά στον ίδιο βαθμό στον οποίο θα έπρεπε να πληρώσει τον Μέσι. 

Eννοείται ότι μετά τη λήξη του δανεισμού, αν επαληθευτεί αυτό το σενάριο, ο Αργεντινός θα μετακομίσει στις ΗΠΑ για να αγωνιστεί στο MLS. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.