ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Μυθικό» συμβόλαιο από τους Σαουδάραβες στον Λ.Μέσι – Η Αλ Χιλάλ αυξάνει την προσφορά της στα 500 εκατ. ευρώ ετησίως

«Χρυσάφι» στα πόδια του Αργεντινού

«Μυθικό» συμβόλαιο από τους Σαουδάραβες στον Λ.Μέσι – Η Αλ Χιλάλ αυξάνει την προσφορά της στα 500 εκατ. ευρώ ετησίως

Η Αλ Χιλάλ εμφανίζεται να ρίξει… χρυσάφι στα πόδια του Λιονέλ Μέσι, προκειμένου να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού της Μαδρίτης «Cadena Ser», η Αλ Χιλάλ ανέβασε την προσφορά της στον Λιονέλ Μέσι και από 450 εκατ. ευρώ, δίνει στον Αργεντινό το αστρονομικό ποσό του μισού δισ. ευρώ για συνεργασίας μόλις ενός έτους!

Ο Μέσι διστάζει τις τελευταίες ημέρες να αποδεχθεί την πρόταση της Αλ Χιλάλ, καθώς περιμένει την Μπαρτσελόνα, και η ομάδα του Ριάντ αποφάσισε να τον δελεάσει ακόμη περισσότερο, προσφέροντας του, σίγουρα ένα εκπληκτικό, αλλά συνάμα και προκλητικό ποσό για να παίξει μπάλα στο πρωτάθλημα της χώρας του Κόλπου.

Ο Χόρχε Οράσιο Μέσι, πατέρας και μάνατζερ του, μολονότι ταξίδεψε ξανά στο Ριάντ τις τελευταίες ημέρες, διέψευσε τη φημολογία ότι έκανε το ταξίδι αυτό για να διαπραγματευτεί τη μεγάλη μεταγραφή.

Εάν ο Λιονέλ Μέσι τελικά μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπος με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εντάχθηκε στην Αλ Νασρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μέσι επισκέφτηκε τη Τζέντα τον Μάιο του 2022, πριν επιστρέψει τον Ιανουάριο για να παίξει σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Παρί Σεν Ζερμέν με μια ομάδα αστέρων της λίγκας της Σαουδικής Αραβίας, όπου αντιμετώπισε τον μεγάλο του αντίπαλο, Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.