Γαλλία: Απίστευτες συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς της Νανσί και δυνάμεις ασφαλείας (βίντεο

Η Νανσί υποβιβάστηκε

Γαλλία: Απίστευτες συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς της Νανσί και δυνάμεις ασφαλείας (βίντεο

Η Νανσί υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην τρίτη ποδοσφαιρική κατηγορία της Γαλλίας μετά την εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Κεβιγί Ρουέν, οι οπαδοί της ξέσπασαν. 

Οι οπαδοί της Νανσί διέκοψαν την αναμέτρηση που έγινε τη Μεγάλη Παρασκευή στο 40ό της λεπτό, με ρίψη καπνογόνων στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, στη συνέχεια οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας βγήκαν εκτός γηπέδου και επιτέθηκαν στην αστυνομία. Έχοντας στην κατοχή τους αμέτρητα πυροτεχνήματα-βεγγαλικά, ξεκίνησαν έναν τρομερό «πόλεμο», φωτίζοντας τον ουρανό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως θα διαπιστώσετε και από το ακόλουθο βίντεο, οι φίλοι της Νανσί πήγαν στο γήπεδο με… όρεξη, περιμένοντας το πούλμαν της ομάδας με ένα φέρετρο και με ένα… σταυρό, με την αστυνομία να μπαίνει ενδιάμεσα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.