ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποδέχθηκε τη συγγνώμη του Λ.Μέσι – Επέστρεψε στις προπονήσεις

Η δημόσια συγγνώμη του Μέσι φαίνεται πως ηρέμησε τα πράγματα στο εσωτερικό του συλλόγου

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποδέχθηκε τη συγγνώμη του Λ.Μέσι – Επέστρεψε στις προπονήσεις

Οι σχέσεις Λιονέλ Μέσι και Παρί Σεν Ζερμέν έπιασαν βαρομετρικό χαμηλό την περασμένη εβδομάδα, μετά το απροειδοποίητο ταξίδι του Αργεντινού στη Σαουδική Αραβία, την ποινή αποκλεισμού δύο εβδομάδων από την ομάδα που επέβαλαν οι Παριζιάνοι για δύο εβδομάδες και τις φήμες για πρόωρο τέλος στη συνεργασία τους.

Ωστόσο, η δημόσια συγγνώμη του 35χρονου legend φαίνεται πως ηρέμησε τα πράγματα στο εσωτερικό του συλλόγου, ο οποίος και επέβαλε άρση της ποινής και επανέφερε τον Λέο στην ομάδα.

Ο Μέσι μπόρεσε λοιπόν να κάνει την επανεμφάνισή του στις προπονήσεις και το προπονητικό κέντρο, με το ζήτημα να θεωρείται πλέον κι από τις δύο πλευρές λήξαν.

Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα πως έχουν αλλάξει τα δεδομέναν όσο αφορά το μέλλον του στο Παρίσι, το οποίο παραμένει εξαιρετικά αμφίβολο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντ’ αυτού, τα τελευταία δημοσιεύμετα από Ισπανία και Γαλλία έκαναν λόγο για ειλημμένη απόφαση να υπογράψει στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, όπου αν όλα κυλήσουν βάσει πλάνου του αραβικού συλλόγου, ο Λέο θα γίνει και πάλι συμπαίκτης με τους Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμοα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.