ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε το πρωτάθλημα και την υποδέχθηκαν μόλις… τρεις οπαδοί στο αεροδρόμιο! (βίντεο)

Οι Παριζιάνοι κατέκτησαν για 11η φορά το πρωτάθλημα στην ιστορία τους, αλλά οι οπαδοί τους δεν χάρηκαν και τόσο

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε το πρωτάθλημα και την υποδέχθηκαν μόλις… τρεις οπαδοί στο αεροδρόμιο! (βίντεο)

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να στέφθηκε πρόσφατα πρωταθλήτρια Γαλλίας για 11η φορά στην ιστορία της, όμως ο κόσμος της ομάδας δεν είναι ικανοποιημένος.

Η αποτυχία στο Champions League σε συνδυασμό με το άσχημο κλίμα που επικράτησε εντός της ομάδας στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν δεν έχει ξεχαστεί από την πλειοψηφία των οπαδών, οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους με τον πιο… σιωπηλό τρόπο.

Κατά την επιστροφή της αποστολής στο Παρίσι μετά την ισοπαλία με το Στρασβούργο, μόνο τρεις οπαδοί βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχτούν τους πρωταθλητές, σε μια εικόνα που αποτυπώνει πλήρως την κατήφεια που περιτριγυρίζει τον σύλλογο.

Η φετινή σεζόν άλλωστε μόνο ήρεμη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για την Παρί, η οποία πέρα από την αποτυχία στην Ευρώπη ταλαιπωρήθηκε και από μια σειρά εσωτερικών προβλημάτων.

Από τον… ατίθασο Μπαπέ και τις νέες τάσεις φυγής, μέχρι την διαφαινόμενη αποχώρηση Μέσι, το οργισμένο πλήθος έξω από σπίτι του Νεϊμάρ και την κόντρα του Βραζιλιάνου με τον Γάλλο συμπαίκτη του, στο Παρίσι βίωσαν μια σεζόν γεμάτη τριβές που όπως αποδείχθηκε… απογοήτευσε πλήρως τον κόσμο της ομάδας.

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.