ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η σύζυγος του Ντάνι Άλβες κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

Η Χοάνα Σανθ κατέθεσε αίτημα διαζυγίου, καθώς φαίνεται να αποδέχεται όσα ανέφερε για το περιστατικό το 23χρονο θύμα

Η σύζυγος του Ντάνι Άλβες κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

Πριν από λίγες ημέρες, διέγραψε όλες τις φωτογραφίες τους στα social media. Τώρα, όμως τα πράγματα… σοβάρεψαν, αφού η Τζοάνα Σανθ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στον Ντάνι Άλβες, μετά από όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, αλλά και την φυλάκιση του 39χρονου ποδοσφαιριστή.

Όλο αυτό το διάστημα, η σύζυγος του Ντάνι Άλβες, Τζοάνα Σανθ, προσπαθούσε να κρατήσει τις… από τις εξελίξεις, μετά και τη φυλακή του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, με την κατηγορία του βιασμού.

Τώρα όμως φαίνεται πως είχαμε μια σημαντική εξέλιξη. Σύμφωνα με εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης, το μοντέλο από την Ισπανία φέρεται να μην αμφισβητεί όσα κατέθεσε το 23χρονο θύμα, παρά το γεγονός πως μέχρι σήμερα δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος, ενώ έχει ήδη ενημερώσει το δικηγορικό γραφείο, με το οποίο συνεργάζεται, να ξεκινήσει τις διαδικασίες, προκειμένου να εκδοθεί το διαζύγιο.

Η ίδια εκπομπή ανέφερε πώς η Τζοάνα Σανθ φέρεται να έχει μετανιώσει για τα αρχικά λεγόμενά της, στα οποία προσπάθησε να προστατεύσει τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της 30ής Δεκεμβρίου 2022 σε νυχτερινό μαγαζί της Βαρκελώνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.