ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Τζοάνα Σανθ χώρισε τον φυλακισμένο Ντάνι Άλβες μετά την κατηγορία του βιασμού: «Τον αγαπώ αλλά σέβομαι τον εαυτό μου»

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων το 2015 στη Βαρκελώνη και παντρεύτηκε το 2016 στην Ίμπιζα

Η Τζοάνα Σανθ χώρισε τον φυλακισμένο Ντάνι Άλβες μετά την κατηγορία του βιασμού: «Τον αγαπώ αλλά σέβομαι τον εαυτό μου»

Με μια μακροσκελή επιστολή της η Τζοάνα Σανθ ανακοίνωσε ότι χώρισε με τον Ντάνι Άλβες ο οποίος είναι φυλακισμένος στη Βαρκελώνη αφού τον κατηγορούν για βιασμό 23χρονης σε κλαμπ της πρωτεύουσας της Καταλονίας.

Η Ισπανίδα που είναι σούπερ μόντελ στη χώρα της στην αρχή στήριξε δημόσια τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή που έπαιζε για χρόνια στη Μπαρτσελόνα αλλά όταν κατάλαβε ότι όσα της είχε πει ήταν ψέμματα και “δέθηκε” η κατηγορία αποφάσισε να ξεκινήσει διαδικασίες διαζυγίου.

Πλέον είναι ελεύθερη να συνεχίσει τη ζωή της και ήδη έχει ξεκινήσει να συμμετέχει σε επιδείξης μόδας σε Ισπανία και Γερμανία.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων το 2015 στη Βαρκελώνη και παντρεύτηκε το 2016 στην Ίμπιζα. Εκείνη σούπερ μόντελ που έχει δουλέψει για πολλά πρακτορεία και έχει διαφημίσει μεγάλα brands και εκείνος σπουδαίος μπακ μέλος της μεγάλης Βραζιλίας.

Η Σανθ που σπούδασε ψυχολογία έχει κερδίσει τόσα χρόνια τον κόσμο της μόδας αλλά δεν κατάφερε ποτέ να κάνει το μεγάλο της όνειρο πραγματικότητα. Ήθελε να γίνει αγγελάκι της Victoria Secret.

Η καριέρα της Τζοάνα που γεννήθηκε στα Κανάρια Νησιά, στον χώρο του μόντελινγκ ξεκίνησε το 2007 όταν κέρδισε στον διαγωνισμό Supermodel of the World, με τη δημοτικότητα της να εκτοξεύεται στα ύψη με τη συμμετοχή της στην εβδομάδα μόδας Cibeles στη Μαδρίτη.

Η Ισπανίδα είναι δέκα χρόνια μικρότερη από τον παίκτη.

Η ανακοίνωση της

«Θα ήθελα οι γραμμές που γράφονται εδώ να αφορούν την αγάπη και την ευτυχία, αλλά δεν είναι έτσι. Αυτοί ήταν φρικτές μήνες, όχι οι πιο δύσκολοι της ζωής μου, γιατί έχω αντιμετωπίσει πολλές καταιγίδες, αλλά ήταν πολύ σκοτεινοί και επώδυνοι.

Το αίσθημα της εγκατάλειψης και της μοναξιάς μου χτυπά ξανά την πόρτα. Χιλιάδες «γιατί» χωρίς απάντηση. Διάλεξα για σύντροφο ζωής έναν άνθρωπο που στα μάτια μου ήταν τέλειος.

Ήταν πάντα εκεί όταν τον χρειαζόμουν περισσότερο, πάντα με στήριζε σε όλα, πάντα με ωθούσε να μεγαλώσω, πάντα στοργικός, προσεκτικός… Μου είναι τόσο δύσκολο να δεχτώ ότι αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να με κάνει χίλια κομμάτια.

Πιστεύω ότι θα μου πάρει χρόνια για να σβήσω από τη μνήμη μου τον τρόπο που με κοιτούσε, με αυτόν τον τρόπο που με κοιτούσε σαν να ήμουν το πιο απίστευτο πράγμα στον κόσμο και ναι είμαι απίστευτη.

Είμαι απίστευτη γιατί είμαι εργατική, ανεξάρτητη, έξυπνη, στοργική, αστεία, πιστή και ανθρωπίστρια. Τόσο ανθρωπίστρια που παρά τη ζημιά που μου έχει προκαλέσει, είμαι ακόμα εδώ δίπλα του.

Συνεχίζω και θα συνεχίσω να είμαι, αλλά με άλλο τρόπο.Τον αγαπώ και θα τον αγαπώ πάντα. Όποιος λέει ότι ξεχνά την αγάπη είτε εξαπατά τον εαυτό του είτε δεν αγάπησε αληθινά. Αλλά αγαπώ τον εαυτό μου, σέβομαι τον εαυτό μου και εκτιμώ τον εαυτό μου πολύ περισσότερο.

Η συγχώρεση ανακουφίζει, οπότε κρατάω τη μαγεία και κλείνω ένα στάδιο της ζωής μου που ξεκίνησε στις 18/5/15. Ευχαριστώ για τις ευκαιρίες και τη μάθηση που μου δίνει η ζωή, όσο δύσκολες κι αν είναι. Εδώ είναι μια δυνατή γυναίκα που προχωρά στο επόμενο στάδιο της ζωής της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.