ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ντάνι Άλβες στη σύζυγό του για τον βιασμό: «Δεν θυμάμαι τίποτα – Ήμουν μεθυσμένος»

Χθες η εισαγγελία ζήτησε από το Δικαστήριο της Βαρκελώνης την παράταση της φυλάκισής του

Ντάνι Άλβες στη σύζυγό του για τον βιασμό: «Δεν θυμάμαι τίποτα – Ήμουν μεθυσμένος»

Ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος συνελήφθη στη Βαρκελώνη στις 20 Ιανουαρίου ως ύποπτος για βιασμό, είπε στη σύζυγό του, το μοντέλο Χοάνα Σανθ, ότι δεν θυμάται τίποτα από όσα συνέβησαν στο νυχτερινό κέντρο του Sutton.

Ο παίκτης, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας της Βραζιλίας «O’ Globo», ισχυρίστηκε ότι ήταν μεθυσμένος το βράδυ εκείνο, όπου έχει κατηγορηθεί ότι βίασε μια 23χρονη μέσα στο μπάνιο του χώρου VIP του νυχτερινού κέντρου.

Χθες η εισαγγελία ζήτησε από το Δικαστήριο της Βαρκελώνης την παράταση της φυλάκισής του. Στην πρότασή της επικαλέστηκε τις πολλαπλές ενδείξεις που, κατά την κρίση της, τον ενοχοποιούν, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων DNA που αποκαλύφθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Η ανακοίνωση της απόφασης, που ήταν αρχικά να γίνει χθες γνωστή, αναβλήθηκε και αναμένεται πλέον για Δευτέρα ή Τρίτη, οπότε θα γίνει γνωστό εάν θα παραμείνει προφυλακισμένος, θα αφεθεί ελεύθερος όσο διερευνάται η κατηγορία για βιασμό και αν η υπόθεση θα παραπεμφθεί σε δίκη.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Telecinco, ο Βραζιλιάνος τηλεφώνησε δύο φορές στη Χοάνα Σανθ πριν πάει να τον επισκεφτεί στη φυλακή. Και στις δύο περιπτώσεις ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόταν τίποτα από τη νύχτα της 30ης Δεκεμβρίου πέρυσι επειδή ήταν μεθυσμένος.

Ο δικηγόρος του Ντάνι Άλβες παραδέχθηκε πως ο Βραζιλιάνος ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την 23χρονη στο κλαμπ
Επίσης, σύμφωνα με την εφημερίδα της Βαρκελώνης «Mundo Deportivo», η υπεράσπιση του παίκτη παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι υπήρξε διείσδυση στο επεισόδιο που οδήγησε στην καταγγελία, που έγινε στο νυχτερινό κέντρο του Sutton, αλλά εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι ήταν μια συναινετική σχέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.