ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

K.Εμπαπέ: Είπε και πάλι «όχι» σε νέα πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν

Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου Λουίς Κάμπος, συναντήθηκε με τους ανθρώπους του παίκτη

K.Εμπαπέ: Είπε και πάλι «όχι» σε νέα πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν

Νέα πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν στον Κιλιάν Εμπαπέ, νέα άρνηση από τον Γάλλο διεθνή επιθετικό.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το RMC Sport, ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου Λουίς Κάμπος, συναντήθηκε με τους ανθρώπους του παίκτη το απόγευμα της Τρίτης για να μεταφέρει μια νέα πρόταση ανανέωσης στην οποία όμως απάντησαν αρνητικά με τη συγκατάθεση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Μια πρόταση που περιελάμβανε αύξηση μισθού στο ήδη πλούσιο συμβόλαιο που έχει υπογράψει αυτή τη στιγμή με τον γαλλικό σύλλογο και ρήτρα αποδέσμευσης το 2024 με την οποία θα μπορούσε να φύγει από τον σύλλογο εάν έρθει προσφορά 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Παρ’ όλα αυτά, υπήρξε αρνητική απάντηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γεγονός, όπως αναφέρεται, που οδηγεί μόνο στην ύπαρξη δύο πιθανών σεναρίων: είτε ο παίκτης φεύγει αυτό το καλοκαίρι με μεταγραφή, είτε θα περάσει την τελευταία του χρονιά χωρίς να παίξει αλλά εισπράττοντας τα χρήματα του συμβολαίου του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.