Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον Γιώργου Δώνη στη Σαουδική Αραβία την Παρασκευή

Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο «κοντράρεται» με την Αλ Φατέχ του Έλληνα προπονητή Γιώργου Δώνη

Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον Γιώργου Δώνη στη Σαουδική Αραβία την Παρασκευή

Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας την Παρασκευή και δοκιμάζεται στην έδρα της Αλ Φατέχ.

Πρόκειται για την ομάδα που είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας και έχει προπονητή τον Γιώργο Δώνη. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί από την Cosmote Sport 3.

Ήδη έχουν πουληθεί σχεδόν 20.000 εισιτήρια για τον αγώνα και όλοι, όπως και ο Έλληνας προπονητής, περιμένουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η θητεία του στην Αλ Νασρ δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο αφού αποκλείστηκε από τον τελικό του Σούπερ Καπ με τον προπονητή του να ρίχνει ευθύνες στον Πορτογάλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.