ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«L’Equipe»: «Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι πιο αβέβαιο από ποτέ»

Δυσκολεύει η παραμονή του Αργεντινού σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα

«L’Equipe»: «Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι πιο αβέβαιο από ποτέ»

Ο Λιονέλ Μέσι αποδοκιμάστηκε από οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν, οι πρωταθλητές ηττήθηκαν μέσα στο “σπίτι” τους από την Ρεν (2-0) και η… κρίση στην ομάδα φαίνεται πως μεγαλώνει. Δυσκολεύει η παραμονή του Αργεντινού σύμφωνα με την «Equipe».

Το μέλλον του Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι πιο αβέβαιο από ποτέ. Αυτό αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», σημειώνοντας ότι ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής πέρασε χθες (19.03) ένα δυσάρεστο βράδυ στην ήττα (0-2) από τη Ρεν.

«Και το μέλλον του στον σύλλογο, που δεν είναι πλέον τόσο σίγουρο ότι θέλει να τον κρατήσει, φαίνεται πιο αβέβαιο από ποτέ», αναφέρει χαρακτηριστικά. Τόσο ο σύλλογος όσο και ο παίκτης εμφανίζονται πλέον επιφυλακτικοί, αφού δεν είναι σίγουροι αν είναι καλύτερο να επεκτείνουν το συμβόλαιο που λήγει τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Ο Λιονέλ Μέσι αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν και πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια, χωρίς να τους ευχαριστήσει, όπως έκαναν οι συμπαίκτες του. Κινήσεις-των φιλάθλων και του Μέσι- που σύμφωνα με την εφημερίδα «εξετάστηκαν εξονυχιστικά ακόμη και στα ανώτερα κλιμάκια της Παρί Σεν Ζερμέν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.