ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λιονέλ Μέσι: Σενάριο μεταγραφής στην Αλ Χιλάλ με 400 εκατ. ευρώ ετησίως

Παράλληλα, η Αλ Χιλάλ φέρεται να «έκλεισε» και τον Σέρχιο Μπουσκέτς ως ελεύθερο για δύο χρόνια

Λιονέλ Μέσι: Σενάριο μεταγραφής στην Αλ Χιλάλ με 400 εκατ. ευρώ ετησίως

Δελεαστικά αποδεικνύονται τα πετροδόλαρα των Σαουδαράβων για τον Λιονέλ Μέσι, καθώς σύμφωνα με Μέσα ενημέρωσης της Ισπανίας ο αργεντινός αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία για χάρη της Αλ Χιλάλ και θα… αναβιώσει και την «αντιπαλότητά» του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο (αγωνίζεται στην Αλ Νασρ).

Συγκεκριμένα, η «El Chiringuito» αναφέρει πως το ποσό που θα δοθεί στον Μέσι για να παίξει στην Αραβία θα ξεπερνάει τα 350 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Στην Αλ Χιλάλ εντωμεταξύ θα βρει και συμπαίκτες τους, Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι προς το παρόν αντίδραση από τη μεριά του αργεντινού δεν έχει υπάρξει, ωστόσο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα γίνει τελικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.