ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μουντιάλ: Η Γουάντα Νάρα ταξίδεψε στο Κατάρ για να υποστηρίξει την Αργεντινή στον τελικό (φωτό)

Έφυγε μαζί με τα τρία αγόρια της από το Μπουένος Άιρες και μέσω Μαδρίτης έφτασε στο Κατάρ

Μουντιάλ: Η Γουάντα Νάρα ταξίδεψε στο Κατάρ για να υποστηρίξει την Αργεντινή στον τελικό (φωτό)

Μπορεί ο Μάουρο Ικάρντι να έχει να παίξει από το 2018 στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής αλλά η Γουάντα Νάρα ταξίδεψε στο Κατάρ για να δει από κοντά και να υποστηρίξει τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του στον τελικό του Μουντιάλ κόντρα στη Γαλλία.

Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια που γεννήθηκε πριν από 36 χρόνια στην Αργεντινή έχει παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια της ομάδας στην τηλεόραση αλλά μετά την πρόκριση της στον τελικό αποφάσισε να ταξιδέψει στη Ντόχα.

Έφυγε μαζί με τα τρία αγόρια της από το Μπουένος Άιρες και μέσω Μαδρίτης έφτασε στο Κατάρ. Τα αγόρια της είναι από το γάμο της με τον Μάξι Λόπεζ, ο οποίος είχε φτάσει έως την U-20 της Αργεντινής, ενώ με τον Ικάρντι η Γουάντα Νάρα έχει δύο κορίτσια.

Τόσο η Γουάντα όσο και οι γιοι της φορούσαν φανέλες της Αργεντινής κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Μάλιστα ο ένας εκ των τριών, ο Βαλεντίνο, παίζει μπάλα στην Παρί και σκοράρει όπως ο μπαμπάς του που ήταν στράικερ στη Μπαρτσελόνα, στη Μίλαν και στην Ρίβερ.

Θυμίζουμε ότι στον τελικό στις εξέδρες θα βρεθούν 50.000 Αργεντινοί.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.