ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μουντιάλ: Ο Μάνουελ Νόιερ πήγε κόντρα στη FIFA και φόρεσε το περιβραχιόνιο «One love»

Δεν... μάσησε ο Μάνουελ Νόιερ

Μουντιάλ: Ο Μάνουελ Νόιερ πήγε κόντρα στη FIFA και φόρεσε το περιβραχιόνιο «One love»

Ο Μάνουελ Νόιερ «κατηγόρησε» την FIFA για… φίμωση, με τις απαγορεύσεις που έχει επιβάλει στο Μουντιάλ 2022, αλλά παράλληλα πήγε κόντρα στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, φορώντας το περιβραχιόνιο «One love» κατά των διακρίσεων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Ο Μάνουελ Νόιερ και οι Γερμανοί διεθνείς έβαλαν τα χέρια τους στα στόματά τους στη διάρκεια της φωτογράφησης της ομάδας, πριν από την έναρξη του αγώνα με την Ιαπωνία για την πρεμιέρα του 5ου ομίλου του Μουντιάλ.

Όλοι οι παίκτες της αρχικής ενδεκάδας των «πάντσερ» προχώρησαν σε αυτή την κίνηση ενώπιον δεκάδων φωτογράφων στον αγωνιστικό χώρο πριν το εναρκτήριο λάκτισμα της αναμέτρησης, αφού η παγκόσμια ποδοσφαιρική συνομοσπονδία είχε απειλήσει επτά ευρωπαϊκές ομάδες με κυρώσεις, εάν φορούσαν το περιβραχιόνιο, το οποίο συμβολίζει τη διαφορετικότητα και την ανεκτικότητα.

Υπενθυμίζεται ότι η ομοφιλοφυλία είναι παράνομη στο Κατάρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απ’ τη μεριά του, ο Μάνουελ Νόιερ (εκ των ηγετικών παικτών της Γερμανίας) δεν… μάσησε από τις απειλές της FIFA φκαι το περιβραχιόνιο «One love» κατά των διακρίσεων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.